NRK Meny
Normal

– Dette var fryktelig deilig

FFK-spillerne fikk stående applaus av supporterne etter 3-0 seieren over HamKam.

Robert Stene og Aziz Idris

Robert Stene scoret Fredrikstads andre mål mot HamKam mandag kveld. Her i en duell med Aziz Idris.

Foto: Terje Jørgensen/fredrikstadfk.no

– Du hører supporterne våre nå, hele byen trengte disse tre poengene, sier FFK-kaptein Lars Grorud til TV2 umiddelbart etter kampslutt på Fredrikstad stadion.

Ett snaut minutt tidligere hadde han sett Nicolay Solberg avslutte en fantastisk kontring med å skli inn 3-0 over HamKam. Grorud var svært fornøyd etter kampslutt.

– Dette var fryktelig deilig. Vi har en innstilling og innsats som det gnistrer av i dag, og da kommer resultatene. Det er deilig, sier han til Radio Prime Fredrikstad.

– Flere melder seg på som ledere

Lars Grorud

Lars Grorud mener at flere spillere stod frem og tok ansvar da Fredrikstad slo HamKam 3-0 mandag.

Foto: Bjørn Ruud/NRK

Det var Julius Adaramola som først sendte hjemmelaget i ledelsen etter sju minutters spill. En langpasning fra rundt 40 meter spratt i bakken foran en utrusende HamKam-keeper, Lars Øvernes.

Sisteskansen havnet på halvdistanse og ble fortvilet vitne til at ballen gikk i mål.

Etter en times spill doblet Robert Stene ledelsen da han satt ballen i mål etter en retur på et skudd fra Henri Anier. På overtid sikret Solberg 3-0 seieren.

Fredrikstad-trener Lars Bakkerud har tidligere etterlyst flere lederskikkelser i laget, og Grorud mener at treneren fikk svar på tiltale i dag.

– Vi er ikke så mange lederskikkelser på laget per i dag, så det er viktig at vi som får tilliten med å være det må ta det ansvaret. Men jeg synes det er mange i dag som melder seg på. Det er gledelig å se, sier Grorud til Radio Prime Fredrikstad.

– Må nullstille oss i morgen

Lars Bakkerud

Fredrikstad-trener Lars Bakkerud er var fornøyd etter 3-0 seieren over HamKam. Men han mener laget fremdeles har en del å gå på.

Foto: Christian Nygård-Monsen / NRK

Lars Bakkerud selv var også godt fornøyd med 3-0 seieren. Han synes likevel at laget har mer inne enn de viste mot HamKam.

– Det blir aldri noen festforestilling, men gutta jobber knallhardt i dag. Vi har mye mer å gå på spillemessig, men vi er på rett vei i forhold til å henge sammen som lag i dag, sier Bakkerud til Radio Prime Fredrikstad.

– Jeg tror publikum er fornøyde med at folk løper til krampa tar dem og at vi tar tre poeng. Vi får starte der. Vi må først og fremst brette opp ermene, og det synes jeg vi gjør i dag.

Neste kamp for FFK blir cupkampen mot Stabæk på Nadderud torsdag. Bakkerud er klar på at ingen skal ta for lett på den kampen. Til tross for at FFK knuste Stabæk 4-0 for under to uker siden.

– Det er lov å juble og være glad akkurat nå, men i morgen må vi nullstille oss igjen og starte jobben inn mot Stabæk-kampen, sier Bakkerud.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkaos i Fredrikstad

    Det er store trafikale problemer i Fredrikstad fordi Værstebrua har kilt seg i åpen stilling. Politiet skriver på Twitter at de er på vei til stedet.

  • Mann anmeldt etter E6-ulykke

    Føreren av bilen som kolliderte på E6 i Rygge, en mann i 40 årene, er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, skriver politiet på Twitter. Mannen er også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Føreren fremstår som uskadd, opplyser politiet.