NRK Meny
Normal

Fikk du med deg dette denne uken?

Teppehund, håndballsuksess, vaktmester'n og sykehuset. Her er litt av det vi hadde å by på i NRK Østfold den første uka i november:

Perler fra uke 45
Foto: Montasje: Rune Fredriksen / NRK

Mandag fikk hundeeiere og hunder noen nye tips til personlig hygiene av malteser/lhasa apso'en Ronja. Når hun er våt eller mett, tar hun teppet i bruk, fant reporter Magnus Brenna-Lund ut:

Hunden Ronja bruker ifølge matmor verdens dyreste håndkle når hun skal tørke seg rundt munnen.

Denne uken har vi også kjørt Trond Øyvind Karteruds serie på nett og radio om den gigantiske prosessen med å flytte Sykehusets Østfold med folk og utstyr fra Fredrikstad til nybygget på Kalnes. Hele serien kan du klikke deg inn på her:

Hva skjer når sykehuset flytter?

Eller, som en smakebit, kan du bli med tidligere sykehusdirektør Eddie Sjøborg, som tester kjøreturen mellom Cicignon og Kalnes:

Neste høst blir det fullt på Kalnes når det nye sykehuset åpner der. Hvordan vil det prege byen som blir forlatt, nemlig Fredrikstad?

Torsdag kveld var sensasjonen et faktum, etter et intenst håndballoppgjør i Oppsal Arena. Damene i Håndballklubben Halden kvalifiserte seg etter to ordinære og fire ekstra omganger til NM-finalen, som spilles 30. desember i Oslo Spektrum mot Larvik HK.

HK Halden skal til Spektrum!

Mathias Lunde Kristoffersen snakket med en jublende målvakt Hanne Frandsen etter kampen:

Hanne Frandsen, målvakt Håndballklubben Halden, intervjuet etter seier i semifinalen mot Oppsal i NM 5. november 2014. Intervjuer: Mathias Lunde Kristoffersen.

I går ble en av våre egne gutter på golvet presentert for landets befolkning i Norge Rundt. Og vi syns dere alle skal få en sjanse til å møte vår uforlignelige vaktmester, bollebaker og kjernekar Terje Sørensen, portrettert av Merete Kildahl.

Nå skal vi til en kar de fleste oss ønsker vi hadde en av både hjemme og på jobben; Vaktmesteren.

Og, som antydet, så bakte han kanelboller til oss i går :)

Det er fredag. Live on radio slår vaktmester Terje Sørensen til igjen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: