NRK Meny
Normal

FFK videre - men Eggen er bekymret

Til tross for at FFK går videre i cupen etter seieren over Kongsvinger, er hovedtrener Knut Torbjørn Eggen ikke fornøyd med Fredrikstads innsats.

Arkivbilde
Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

 - Vi er ikke trygge i forsvarsspillet, og vi er heller ikke disiplinert nok i faser av spillet - noe som gjør at Kongsvinger unødvendig får bli med i kampen. For Kongsvinger var merksnodig tamme i de første to tredjedeler av kampen, sier Eggen til NRK

Må ha forsterkninger

Nå skal Fredrikstad Fotballklubb forsterkes med nye spillere.

- Vi må forsterkes både for at konkurransen skal bli bedre, og fordi forsterkninger også kan heve de spillerne som er her allerede, sier hovedtreneren.

Og eventuelle forsterkninger kan komme raskt til FFK.

- Vi har jobbet knallhard nå med ulike alternativer, både i det bakre leddet og på spissplass. Så får vi se hva vi klarer å få til i løpet av de neste tre-fire dagene, sier Eggen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta henter svenske

    Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

  • Veien åpnet etter kjedekollisjon

    Politiet opplyser at riksvei 109 er åpnet etter en kjedekollisjon torsdag ettermiddag. Fire biler kjørte inn i hverandre og politiet mistenker at føreren av den bakerste bilen var påvirket av rusmidler. Føreren anmeldes.