NRK Meny
Normal

FFK videre - men Eggen er bekymret

Til tross for at FFK går videre i cupen etter seieren over Kongsvinger, er hovedtrener Knut Torbjørn Eggen ikke fornøyd med Fredrikstads innsats.

Arkivbilde
Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

 - Vi er ikke trygge i forsvarsspillet, og vi er heller ikke disiplinert nok i faser av spillet - noe som gjør at Kongsvinger unødvendig får bli med i kampen. For Kongsvinger var merksnodig tamme i de første to tredjedeler av kampen, sier Eggen til NRK

Må ha forsterkninger

Nå skal Fredrikstad Fotballklubb forsterkes med nye spillere.

- Vi må forsterkes både for at konkurransen skal bli bedre, og fordi forsterkninger også kan heve de spillerne som er her allerede, sier hovedtreneren.

Og eventuelle forsterkninger kan komme raskt til FFK.

- Vi har jobbet knallhard nå med ulike alternativer, både i det bakre leddet og på spissplass. Så får vi se hva vi klarer å få til i løpet av de neste tre-fire dagene, sier Eggen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.