NRK Meny

Eliteserien, ishockey

 • Stjernen vant lokaloppgjøret

  Sparta reduserte til 2-1 tidlig i siste periode ved Tommy Kristiansen, men Stjernens Mikael Resberg Mikalsen økte til 3-1 fem minutter senere. Anders Pedersen skåret for hjemmelaget halvannet minutt før slutt, etter at Sparta tok ut målmannen. Sluttresultatet ble 4-1.

 • Utnyttet overtall

  Stjernen leder 1-0 i lokaloppgjøret mot Sparta i Stjernehallen i kveld. Dan-Fredrik Nygård satte pucken i mål i overtall 1:13 før spilleslutt, etter at Sparta fikk en utvisning for å ha for mange spillere på banen.

 • Det raknet for Stjernen mot slutten

  Storhamar fikk virkelig hull på byllen i siste periode av kveldens eliteseriekamp i ishockey i Hamar. Stjernen lå under med to mål etter to perioder, og slapp inn det tredje tidlig i sluttperioden. Storhamar fulgte opp med tre mål på tre minutter midtveis i perioden. Sluttresultatet ble 7-0 til Storhamar.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Fant ikke ulykkesbil

  Politiet melder på Twitter at de ikke fant noen ulykkesbil på E6 i Råde. De rykket ut på melding om at en bil hadde "snurret". Vegtrafikksentralen øst meldte samtidig at det var redusert fremkommelighet ved ulykkesstedet.

 • Ulykke E6

  Det har vært en trafikkulykke på E6 ved avkjøringen til Råde i retning nordover. Politiet og brannvesenet er på vei. Statens vegvesen melder at det er redusert fremkommelighet ved ulykkesstedet.