NRK Meny

Eliteserien, ishockey

 • Stjernen vant lokaloppgjøret

  Sparta reduserte til 2-1 tidlig i siste periode ved Tommy Kristiansen, men Stjernens Mikael Resberg Mikalsen økte til 3-1 fem minutter senere. Anders Pedersen skåret for hjemmelaget halvannet minutt før slutt, etter at Sparta tok ut målmannen. Sluttresultatet ble 4-1.

 • Utnyttet overtall

  Stjernen leder 1-0 i lokaloppgjøret mot Sparta i Stjernehallen i kveld. Dan-Fredrik Nygård satte pucken i mål i overtall 1:13 før spilleslutt, etter at Sparta fikk en utvisning for å ha for mange spillere på banen.

 • Det raknet for Stjernen mot slutten

  Storhamar fikk virkelig hull på byllen i siste periode av kveldens eliteseriekamp i ishockey i Hamar. Stjernen lå under med to mål etter to perioder, og slapp inn det tredje tidlig i sluttperioden. Storhamar fulgte opp med tre mål på tre minutter midtveis i perioden. Sluttresultatet ble 7-0 til Storhamar.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Båtfyll-smell for 47-åring

  En 47 år gammel mann må sone i 36 dager, etter at han med høy promille kjørte en motorbåt rett på land. Det skjedde ved Fredagshølet på Hvaler sommeren 2016. Han må også betale 160 000 kroner i erstatning til tre passasjerer som ble skadet.

 • Tre til sykehus etter bussvelt

  Tre busspassasjer ble kjørt til Kalnes sykehus i Sarpsborg etter at en toetasjes buss veltet på E18 ved Ørje i natt. Det var 25 passasjerer i bussen, som var på vei ut av landet. Ifølge politiet har sjåføren forklart at han fikk mistet kontrollen i en sving på det glatte og sørpete føret. Bussen skal nå gjennom tekniske undersøkelser.