NRK Meny

Eliteserien, ishockey

 • Stjernen vant lokaloppgjøret

  Sparta reduserte til 2-1 tidlig i siste periode ved Tommy Kristiansen, men Stjernens Mikael Resberg Mikalsen økte til 3-1 fem minutter senere. Anders Pedersen skåret for hjemmelaget halvannet minutt før slutt, etter at Sparta tok ut målmannen. Sluttresultatet ble 4-1.

 • Utnyttet overtall

  Stjernen leder 1-0 i lokaloppgjøret mot Sparta i Stjernehallen i kveld. Dan-Fredrik Nygård satte pucken i mål i overtall 1:13 før spilleslutt, etter at Sparta fikk en utvisning for å ha for mange spillere på banen.

 • Det raknet for Stjernen mot slutten

  Storhamar fikk virkelig hull på byllen i siste periode av kveldens eliteseriekamp i ishockey i Hamar. Stjernen lå under med to mål etter to perioder, og slapp inn det tredje tidlig i sluttperioden. Storhamar fulgte opp med tre mål på tre minutter midtveis i perioden. Sluttresultatet ble 7-0 til Storhamar.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Søker benådning for konedrap

  Mannen som er 83 år gammel ble for to år siden dømt til ubetinget fengsel i 13,5 år, etter å ha drept sin kone med gevær. Drapet skjedde i parets hjem i Sarpsborg, men mannen har hele tiden bedyret at det var et uhell.
  Mannens advokat Harald Otterstad, skriver i søknaden om benådning at den 83 år gamle mannens helsetilstand stadig forverres.

  Drap på Grålum i Sarpsborg
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • E18: To elger avlivet

  Viltnemnda har nå avlivet elgene som i morges vandret på innsiden av viltgjerdet nær tollstasjonen på Ørje. Smaalenenes Avis skriver at Viltnemnda først måtte skyte en kalv, noen minutter senere endte det på samme vis med en elgku.