NRK Meny
Normal

– Amin Askar er ikke klar for Sarpsborg 08

Sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 avviser at Amin Askar er klar for klubben. Men han røper at noe kan skje i løpet av helgen.

Tom Freddy Aune og Amin Askar

Mye tyder på at Sarpsborgs assistenttrener Tom Freddy Aune og Brann-spiller Amin Askar blir gjenforent. Her er de sammen for Fredrikstad i en kamp mot Strømsgodset.

Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix

Det er Bergens Tidende som i dag skriver at Amin Askar lånes ut fra Bran til Sarpsborg 08 ut denne sesongen. Ifølge avisen skal han på medisinsk sjekk hos klubben i løpet av helgen.

Samtidig skriver TV2 at Askar lørdag formiddag reiste til Oslo, mens resten av Brann-laget er i Stockholm for å spille kamp mot Hammarby.

Sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 avviser at noe er klart.

– Amin Askar har ikke signert for oss, og han er ikke på medisinsk sjekk, sier Berntsen til NRK.

På spørsmål om klubben nærmer seg en avtale med en av de to keeperne som har vært på prøvespill den siste tiden, forteller sportssjefen at noe kan skje i løpet av kort tid.

– Det kan komme mer informasjon i løpet av helgen med tanke på både en ny keeper og en annen spiller, sier han og presiserer at klubben selv går ut med mer informasjon når noe eventuelt er klart.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Onsøy vant Golf NM

    Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb vant NM i Golf 1. divisjon. NM ble arrangert på Onsøy Golfbane i helgen. På laget var Jannicke Flesland, Amalie Valle og Ning Kheawsalab. Det er Fredriksstad Blad som skriver dette. Men det er ikke sikkert at klubben har nok spillere til å delta i eliteserien.

  • Politiet hentet hund i varm bil

    Politiet måtte ta en hund ut av en varm bil i Moss i kveld. Hunden var i god form, men politiet får ikke kontakt med eieren. Nå er hunden overlatt til SOS Veghjelp.