NRK Meny
Normal

– Amin Askar på vei til Sarpsborg 08

CMore melder at tidligere FFK-spiller Amin Askar kan signere for Sarpsborg 08.

Amin Askar

Amin Askar skal ifølge CMore være på vei til Sarpsborg 08.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Ifølge en melding som er lagt på TV-kanalens Twitter-profil skal en overgang fra Brann til Sarpsborg 08 avhenge av om Bergens-klubben signerer Alejandro Castro og Bismark Acosta fra Start.

29 år gamle Askar har tidligere spilt for Kambo, Moss og Fredrikstad i hjemfylket. Nå kan han altså være på vei til Sarpsborg 08. Kontrakten hans med Brann varer ut 2017.

– Vi kommenterer ikke enkeltnavn før noe er klart, sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad om en eventuell overgang.

Amin Askar har torsdag formiddag ikke besvart NRK Østfolds henvendelser.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Overskred støvgrense

    I fjor var det åtte dager med så mye svevestøv i lufta i Fredrikstad at det overskred grensene forurensningsmyndighetene har satt. Først når det er 30 tilfeller av overskridelser er det krav om at kommunene må sette i gang tiltak

  • En person hentet ut av røykdykkere

    En person er hentet ut av røykdykkere etter at det begynte å brenne i en leilighet i Marcus Transes gate i Halden. Vedkommende er ved bevissthet og blir behandlet av helsepersonell på stedet. Det er ikke fare for at brannen skal spre seg til andre boenheter, melder politiet på Twitter

    Brann i Halden
    Foto: Christian Nicolai Bjørke/NRK