Borges fra start mot Sogndal

Celso Borges snudde cupkampen mot Odd onsdag. I dag er han tilbake fra start.

Celso Borges FFK

Celso Borges scoret det avgjørende målet da FFK slo Odd Grenland onsdag kveld. I dag starter han for rødbuksene.

Foto: Eirik Førde / Digitalsport

Poengfangsten til FFK var heller mager da laget måtte klare seg uten Borges som var opptatt med landslagsspill. Mot Odd onsdag spilte han en omgang og var da jokeren som snudde kampen.

I dag er han tilbake for fullt og starter kampen mot Sogndal for rødbuksene.

En annen som også starter er Vidar Martinsen. Midtstopperen gjorde som Borges på onsdag og scoret ett mål i cupkampen, og han er klar i talen foran dagens oppgjør.

Tror på FFK-seier

– Det er viktig for oss å vinne i Sogndal. Vi kan hvis vi vil, slik som vi viste i andre omgang i forrige kamp. Det skal vi gjenta, for kombinasjonspillet fungerte bra.

– Det blir nok en jevn og tett kamp på Fosshaugane. Jeg har oppriktig tro på laget mitt, og at det er vi som tar poengene, sier Vidar Martinsen til klubbens nettside.

FFK må klare seg uten Amin Askar og Christian Gamboa som begge soner karantene. Alex Valencia er ute med skade.

Sogndal derimot mangler fem spillere som er ute med skader.

– Vi har noen ute med skader og etter operasjon. Jeg håper at det blir en tett kamp som vi skal avgjøre til vår fordel. Men Fredrikstad er et godt lag, sier Sogndal-trener Harald Aabrekk til Fredrikstadfk.no.

LES OGSÅ:

Lagoppstillingene

Sogndal: Kenneth Udjus - Mats Goberg Solheim, Vegard Heggenes Gjermundstad, Even Hovland, Per Egil Flo,Ahyee Aye Elvis, Ole Jørgen Halvorsen, Barry Kader, Cato Hansen, Ørjan Hopen, Isak Scheel

FFK: Lasse Staw - Vidar Martinsen, Jørgen Horn, Raio Piiroja, Joacim Thomassen - Simen Rafn, Khalifa Jabbie, Hans Erik Ramberg, Mads Hansen -
Celso Borges, Tarik Elyounoussi.