FFK snudde kampen og vant 2-1

FFK lå under 1-0, men Vidar Martinsen og Celso Borges sørget for seier etter to mål på rappen etter hvilen.

Celso Borges

Celso Borges scoret det avgjørende målet da FFK slo Odd Grenland onsdag kveld.

Fredrikstad FK er videre til cupens 5. runde, selv om det så mørkt ut en god stund.

FFK tapte søndagens seriekamp mot Odd Grenland, og da Jone Samulesen scoret etter bare 12 minutter, fryktet nok mange supportere at de rød-hvite skulle gå på et nytt tap.

Odd styrte det meste av spillet i første omgang og ledet 1-0 da lagene gikk til pause.

Avgjørende bytte

Men i pausen satt Tom Freddy Aune innpå Celso Borges, som nettopp har kommet hjem etter landslagsspill for Costa Rica.

Det grepet ble avgjørende for kampens videre utvikling.

Kun ti minutter etter pausen utlignet FFK ved Vidar Martinsen, før Borges gjorde snuoperasjonen komplett med en scoring to minutter senere.

Resultatet holdt seg ut resten av kampen og FFK er fortsatt med å kjemper om sitt 12 cupmesterskap.