NRK Meny
Normal

Andreas Aalbu klar for Fredrikstad

Fredrikstad Fotballklubb har hentet nok en forsterkning i kampen mot nedrykk.

Andreas Aalbu og Geir Bakke

Andreas Aalbu ble i dag klar for Fredrikstad Fotballklubb. Her sammen med daglig leder Geir Bakken.

Foto: Fredrikstadfk.no

Den offensive midtbanespilleren Andreas Aalbu signerte i dag en kontrakt med FFK ut 2017. Han kommer fra 1. divisjonsklubben Bærum og kan debutere allerede mot Strømmen førstkommende søndag.

– Vi er veldig fornøyde med å ha Andreas på plass i FFK. En god spiller og en fin person. Vi vil igjen takke Mariann og Terje Høili for at overgangen ble mulig, sier daglig leder Geir Bakken i Fredrikstad FK til klubbens hjemmesider.

På årets lag

Aalbu har spilt 17 kamper og scoret fem mål for Bærum denne sesongen. I fjor spilte han 29 av 30 kamper og ble tatt ut på årets lag i 1. divisjon av TV2.

25-åringen gleder seg til å spille i hvitt og rødt de neste årene.

- Jeg er veldig glad for at jeg er klar for FFK. Prosessen har gått fort og jeg håper jeg kan bidra allerede fra søndag av mot Strømmen. Jeg er glad for å komme til en klubb med så stort potensiale, sier han til fredrikstadfk.no.

Også hovedtrener Arne Erlandsen er godt fornøyd med overgangen, og bekrefter at Aalbu kan få sin debut i kampen mot Strømmen.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjernen vant

    Stjernen vant 3-2 mot Frisk Asker på bortebane i dagens eliteseriekamp i ishockey. Kampen ble avgjort med straffeslag.

  • Babyboom på Sykehuset Østfold

    I løpet av vinterferieuka er det født 52 barn på Sykehuste Østfold Kalnes, melder sykehuset på sine nettsider. Det er langt flere enn i en normaluke og kan tyde at det var ekstra mange våryre østfoldinger i mai i fjor. Kvinneklinikken har god kapasitet til å ta i mot de fødende, melder sykehuset.