NRK Meny
Normal

– Jeg har vært i samtaler med Lillestrøm

Søndag avslutter Brian Deane sin karriere som Sarpsborg 08-trener hjemme mot Lillestrøm. Klubben fra Romerike kan bli engelskmannens neste arbeidsgiver.

Deane

Brian Deane forteller at han har vært i samtaler med Lillestrøm, men han kunne selv tenke seg å ta over etter J

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

Brian Deane er fremdeles på jakt etter en ny trenerjobb etter at han i sommer fikk beskjed om at han ikke fikk fornyet kontrakten med Sarpsborg 08.

Men overfor Sarpsborg Arbeiderblad røper engelskmannen at søndagens motstander Lillestrøm har vist interesse.

– Jeg har vært i samtaler med dem, men noe mer enn det ønsker jeg ikke å si nå, sier han til avisen.

Linket til Aalesund

Sarpsborg 08 har allerede annonsert at Geir Bakke og Tom Freddy Aune tar over det sportslige ansvaret i klubben fra neste sesong.

Deanes assistenttrener og landsmann Ian Burchnall ble presentert som ny assistent i Viking i september.

46-åringen har tidligere uttalt at han kunne tenke seg å fortsette karrieren i Norge, og han har også blitt linket til flere klubber. Blant annet er han nevnt som erstatter for Jan Jönsson i Aalesund.

– Aalesund hadde vært en fin klubb. Den må jeg innrømme at jeg tror hadde passet fint, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

Daglig leder Henrik Hoff i Aalesund sier i dag til Aftenposten at klubben har kommet så langt i trenerprosessen at de har begynt å diskutere konkrete navn.

– Men vi har ikke tatt kontakt med noen aktuelle trenere så langt, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Strømbrudd i Askim

    Over 100 husstander er rammet av strømbrudd i på Henstad i Askim, melder Smaalenenes Avis. Årsaken skal være høyspentfeil.

  • Gratis buss for barn og unge

    Et gratis minibusstilbud for barn og unge bør på plass i Fredrikstad. Det mener daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd, Svein Femtehjell. Han frykter at barn og unge blir taperne når bomringene settes i drift neste år fordi det blir for dyrt å komme til fritidsaktiviteter.