NRK Meny
Normal

- De tekniske undersøkelsene pågår fremdeles

En eldre kvinne ble utsatt for grov og omfattende vold i sitt eget hjem natt til mandag. Politiet venter på det foreløpige resultatet av de tekniske undersøkelsene.

Mohsen Latif, politiadvokat i Østfold politidistrikt

Mohsen Latif, politiadvokat i Østfold politidistrikt, opplyser at politiet fremdeles driver tekniske undersøkelser på stedet.

Foto: Martin Tangen Schmidt / NRK

Tidligere i dag skrev NRK.no at en kvinne ble utsatt for grov vold i sitt eget hjem natt til mandag. Politiet mener det dreier seg om et ran.

Politiet driver fremdeles tekniske undersøkelser på det antatte åstedet, forteller politiadvokat Mohsen Latif til NRK. De sier de er varsomme med å gå ut med for mye informasjon av hensyn til etterforskningen.

Knust vindu i Halden

Et vindu ble knust i huset der en kvinne i natt ble utsatt for grov vold.

Foto: Johnny Larsen

– De tekniske undersøkelsene er ikke ferdige foreløpig. I løpet av kvelden forventer vi å få inn noen foreløpige rapporter fra teknikerne, sier Latif.

Tidligere i dag bekreftet politiet at det er blitt utøvd svært grov og omfattende vold mot den 76 år gamle kvinnen i hennes hjem i Sponvika i Halden.

Hun ligger til behandling på sykehuset i Fredrikstad og skal være alvorlig skadet.

Politiadvokaten opplyser at politiet videre vil sammenfatte de tekniske undersøkelsene.

– Vi må se om det er ting der vi kan følge opp, i tillegg må vi følge opp tips som har kommet inn, sier Latif.

Østfold politidistrikt er fremdeles interessert i å komme i kontakt med personer som har vært i området i løpet av natten. Personer med opplysninger i saken bes kontakte Halden Politistasjon på tlf. 02800.

Politiet har gjennomført flere avhør i saken, men ønsker ikke å utdype med hvem eller hvilke opplysninger som har kommet frem hittil.

– Vi håper at vi kan avhøre fornærmede i morgen tidlig, hvis hun er i stand til det, forteller Latif videre.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: