Lange køer på E6
Foto: Glenn Johansson

Trafikken i Østfold

Oppsummert

Her får du de siste oppdateringene fra trafikken i Østfold.

 • Bilfører så på video på E6

  En mann i 50-årene mistet førerkortet etter å ha sett på video samtidig som han kjørte på E6 ved Skjeberg i Sarpsborg. Det var utrykningspolitet som observerte bilen som både vinglet og lå utenfor veibanen. Politiet oppretter sak.

 • Vogntog stanset trafikk fra ferje

  Det var redusert framkommelighet på rv19 fra Moss ferjekai Flere vogntog fikk problemer i bakken ved rådhusplassen. Vogntog anbefales å legge på kjetting før de forlater ferjekaien. Entreprenør er på vei.

 • Tre personer i ulykke i Sarpsborg

  Riksvei 22 er stengt ved Hafslund i Sarpsborg i begge retninger etter melding om et trafikkuhell i 40-sone ved en Esso-stasjon. Tre personer i to biler skal ha vært involvert, og én behandles av helsepersonell grunnet store smerter.

 • Blåste til over to i promille

  En trailersjåfør sitter i politiets arrest etter å ha blitt stanset på E6 gjennom Østfold søndag kveld. Politiet mottok tips fra en bilist om et vogntog som kjørte svært vinglete på E6 i nordgående retning mellom Svinesund og Sarpsborg.

 • To tatt for promillekjøring

  To kvinner, en i 60-åra og en i 50-åra, er tatt for kjøring med promille i Østfold på søndag. Den første i Moss sentrum, den andre i Mysen etter å ha kjørt av veien. Begge er fratatt førerkortet og anmeldt.

Ulykke i Hvalertunnelen