NRK Meny
Lange køer på E6
Foto: Glenn Johansson

Trafikken i Østfold

Oppsummert

Her får du de siste oppdateringene fra trafikken i Østfold.

 • Lastebil har kjørt av veien

  Politiet melder at en lastebil har kjørt av fylkesvei 115 i Skiptvet ved Lystvetveien 6. Det skal ikke være noen skadde personer, men lastebilen står trafikkfarlig til.

 • Togtrafikken i gang igjen

  Togtrafikken på Østfoldbanen skal nå gå som normalt igjen etter avsporingen ved Fredrikstad i natt, men Bane NOR ber folk regne med forsinkelser. Tre personer ble lettere skadet etter at toget kolliderte med en brøytebil.

 • Veiarbeider på E6

  Høyre felt av E6 er stengt sørover like før Eidettunnelen i Sarpsborg i flere uker framover. Farten er satt ned til 70 km/t, så regn med ekstra kø i perioder med mye trafikk.

 • 23.600 i gebyr etter overlast

  Et tømmervogntog ble stanset av Statens vegvesen under en kontroll i Mysen i dag. Vogntoget hadde 6,8 tonn overlast. Maks tillat er 60 tonn. Vogntogføreren fikk 23.600 kroner i overlastgebyr.

 • 12 kjørte uten forsikring

  986 kjøretøy passerte Statens vegvesens skiltskanner under en kontroll i Sarpsborg i dag. Tolv kjøretøy var begjært avskiltet, men ti fikk ordnet opp i forholdet og slapp med det å miste skiltene. Statens vegvesen opplyser at de fleste begjæringene gjaldt manglende forsikring.

Ulykke i Hvalertunnelen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vannlekkasje i Mysen

  Teknisk avdeling i Eidsberg kommune jobber mandag med å fikse en vannlekkasje ved Rugdeveien, melder Smaalenenes Avis. Årsaken bak vannelekkasjen er ukjent, og noen kan være uten vann i flere timer.

 • Bidro med berging

  Fredrikstad brannvesen assisterte havnevesenet med berging av en båt tidligere i dag. Båten sank ved Phønixbrygga natt til mandag.

  Båtberging ved Phønixbrygga
  Foto: Elisabeth Alstadsæter / PRIVAT