Party-Ludvig er tilbake med ny video

Husker du gutten som sjarmerte hele landet med sin egen «Erre herre er party»? Nå girer Ludvig Antonio Jacobsen seg opp til jul og bursdag med ny video.

Ludvig Antonio

SJARMØR: Ludvig Antonio Jacobsen er bare åtte år, men har allerede sjarmert hele landet blant annet under Melodi Grand Prix. Nå har han laget ny video.

Foto: Tom Øverlie / NRK

Hele landet lot seg sjarmere av 8-åringen som var litt sliten etter en travel bursdagshelg. Snart ett år har gått og nå er han i farta igjen.

Han er nok en julens gutt som ser nisser over alt

Ludvigs pappa

Den danseglade og syngeglade unggutten fra Fredrikstad skapte en internetthit med sin egen «Erre herre er party » og opptrådde blant annet under Melodi Grand Prix.

Nå er entertaineren tilbake med ny video.

– Denne gang ble det rent for mye med både bursdag den 12. desember og juleforberedelser, forteller pappa Truls-Petter Matteo Antonio Jacobsen, som har postet en ny video av sønnen.

– Gleder seg veldig

Pappa forteller at det er hektiske dager nå før jul og at det ofte kan bety at Ludvig slår seg litt løs.

– Han er stadig i farten. Og tingen med Ludvig er at glede og sorg alltid manifesterer seg i et eller annet musikalsk, forteller han.

Her kan du se den nye videoen:

Ludvig gleder seg ille til jul og bursdag, og da bruset det over i ren danseglede i helgen, sier pappa videre.

– Han er nok en julens gutt som ser nisser over alt.

Halv million

Videoen som pappa postet i januar i år har blitt vist nesten en halv million ganger på Youtube og interessen for unggutten har vært enorm.

Han er vært på alt fra Allsang på grensen til private show.

Det hele startet med en sliten gutt som skulle i tre forskjellige bursdager i dress og slips. Ventetiden kortes ned med å danse til rytmene fra pappas stereoanlegg. Sang og dans blir filmet og lagt ut.

Her får du et gjensyn med «Erre herre er party».

Åtte år gamle Ludvig Antonio sjamerer på bursdagen sin

Da NRK intervjuet Ludvig i sommer kunne han fortelle at det er ganske så kjedelig med all oppmerksomheten. Litt irritert var han også på pappa som hadde lagt ut videoen.

– Jeg ble litt sinna da pappa hadde lagt ut videoen av meg. Jeg trodde han bare hadde filmet med videokamera. Men det hadde han jo ikke. Da ble jeg sur. Det tok jo bare to dager, så smalt det. Pappa fikk hundrevis av meldinger, fortalte han.

Noe av det morsomste han har vært med på var å åpne Melodi Grand Prix kunne han fortelle.

– Det var så veldig mye trøkk og at det var gøy det jeg skulle gjøre. Jenny Skavlan og Erik Solbakken var så morsomme og passet så veldig på meg.

Her åpner Ludvig Melodi Grand Prix:

Ludvig Antonio Jacobsen i Fredrikstad åpnet kveldens Melodi Grand Prix med internetthiten «Erre herre er party?».