– Har varslet politiet flere ganger tidligere

En kvinne som bor i samme oppgang som den drepte 39-åringen på Torshov, sier hun reagerte på skrik og bråk fra leiligheten hvor drapet skjedde.

Kvinne funnet drept på Torshov

Politiet rykket ut til leiligheten mandag morgen og fant kvinnen død.

Foto: Erik Engen / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Jeg har hørt bråk fra leiligheten flere ganger. En gang gikk jeg ned og banket på, fordi barna skrek sånn. Jeg ringte politiet og sa det var husbråk, jeg var bekymret for barna, forteller naboen til Aftenposten.no.

Barna, som begge er under ti år gamle, var trolig til stede i leiligheten da moren ble drept. Politiet rykket ut til stedet mandag morgen etter at sønnen hadde ringt til ambulanse. Da de kom til stedet ble kvinnen funnet død.

Kort tid etter ble mannen hennes (47) pågrepet i nærheten og siktet for drapet .

Artikkelen fortsetter under videoen.

Video Kvinne funnet drept på Torshov

Se video: Kvinne funnet drept på Torshov i Oslo.

– Streng mot barna

Naboen som sier hun har varslet politiet, har bodd i oppgangen i rundt et halvt år. Hun sier til Aftenposten at hun aldri har møtt den drepte kvinnen, men at hun oppfattet den drapssiktede mannen som svært streng overfor barna.

– En gang kom jeg ned trappene med hunden min. Barna ville se og hilse på den, men da klapset han dem i bakhodet og dro dem med opp i leiligheten, sier vitnet.

Har ikke rykket ut til leiligheten tidligere

Iføle politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo-politiet har de ikke rykket ut til familiens leilighet tidligere. Hun sier at henvendelsene fra naboen kan ha blitt henvist til barnevernet.

47-åringen, som er siktet for forsettelig drap, vil trolig bli framstilt for varetektsfengsling tirsdag eller onsdag.

Kvinne funnet død på Torshov i Oslo

Kvinnens mindreårige sønn ringte ambulanse mandag morgen. De to barna til kvinnen var trolig til stede i leiligheten da hun ble drept.

Foto: Erik Engen / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.