Her ble Sigrid funnet

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble funnet drept ved Tømteveien i Kolbotn, cirka 12 kilometer i luftlinje fra der hun sist ble sett.

På kartet over kan man se hvor Sigrid Schjetne ble funnet, hvor hun forsvant, og hvor frivillige har lett etter henne.

Politiet bekreftet tirsdag i 18-tiden at den døde som ble funnet i et skogholt på Kolbotn utenfor Oslo mandag kveld, er 16 år gamle Sigrid Schjetne. En 37 år gammel mann og en 64 år gammel mann er siktet for å ha drept henne. Begge nekter straffskyld.

Liket ble oppdaget i et skogholt som ligger mellom industriområdet på Sofienmyr og riksvei 152. Området ble kort tid etterpå sperret av og like etter ble de to siktede mennene pågrepet i et forretningslokale, ikke langt unna funnstedet.

Funnstedet ligger cirka 12-13 kilometer i luftlinje fra Østensjø, hvor Sigrid sist ble sett 5. august. Siste livstegn var trolig et kvarter over midnatt 5. august, da hun gikk hjem fra en venninne.

I løpet av dagen i dag har politiet jobbet seg gjennom skogsområder for å sikre spor, samt snakket med naboer og bedrifter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Funnstedet

Liket ble oppdaget i et skogholt som ligger mellom industriområdet på Sofienmyr og riksvei 152.

Foto: NRK

Vet ikke hvor lenge hun har ligget der

Området er et populært område om vinteren, men nå er bakken så gjørmete at de færreste ferdes der.

Det er ikke klart hvor lenge Sigrid har ligget i området. Politiet kunne foreløpig ikke si noe om dødsårsaken.

– Dette må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt, sa Hanne Kristin Rohde, politiinspektør ved Oslo politidistrikt, under pressekonferansen tirsdag.

Krimteknikere jobber på stedet der liket ble funnet. Flere naboer NRK.no har snakket med, sier at de er svært overrasket over at noen har gjemt et lik akkurat der.

De betegner det som et gjennomfartssted og peker på at det er et område der det ferdes mange mennesker, og Skiveien, som går 100-200 meter fra funnstedet, er en svært trafikkert vei.