Godset jakter Kvik-kaptein

Tippeligaleder Strømsgodset inviterer Kvik Haldens Dardan Mehmeti til trening.

Ronny Deila

KIKKER PÅ HALDEN-KAPTEIN. Strømsgodsets trener Ronny Deila har invitert Kvik Haldens kaptein til trening i Drammen denne uka.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

- En flott utfordring og en kjempemulighet for Dardan til å skaffe seg referanser fra det aller høyeste nivået i Norge, sier Kvik Haldens sportssjef Nils Lexerød, som på klubbens hjemmesider gir uttrykk for at han ikke tror på noen overgang med det første.

- Vårt inntrykk er at Strømsgodset i denne omgang kun ønsker å kartlegge Dardan nærmere, og at det neppe er aktuelt med en overgang allerede nå i sommer.

Mehmeti selv gleder seg til utfordringen.

- Det blir veldig spennende. Jeg gleder meg, men er også litt spent. Det blir uansett en god erfaring å ta med seg, sier han til kvikhalden.no.

Les også:

Sabri Khattab, Kvik Halden

TIL FFK? Midtbanespiller Sabri Khattab var i mai på treningsopphold hos 1. divisjonslaget Bryne, og i forrige uke besøkte han FFK.

Foto: Morten Jacobsen/kvikhalden.no

Populære spillere

På starten av årets sesong lå Kvik Halden i den øvre del av tabellen i 2. divisjon avdeling 4, men er nå hektet av opprykkskampen.

Spillerne på Halden-laget er dog lagt merke til underveis i årets sesong, og i mai i år var Kvik Haldens midtbanespiller Sabri Khattab på et fem dagers treningsopphold hos 1. divisjonslaget Bryne.

Det ble oppnådd enighet mellom klubbene, men Khattab valgte å fortsette i Halden.

I forrige uke trente Sabri Khattab med Fredrikstad fotballklubb.

FFK vurderer Sabri for en overgang, og har blant annet sett ham i aksjon i Kviks tre siste kamper mot henholdsvis Mjølner, Follo og Moss.

Også Kvik Haldens trener, Ørjan Christiansen, kan være på vei bort fra klubben. Han er koblet til flere lag, og har blant annet vært nevnt i forbindelse med Sogndal.

Sjekk straffen til Jonas Olsen som spiller for Kvik Halden her.

Straffedrama i cupen