NRK Meny
Normal

Cupeventyret over for Kvik Halden

– Kjedelig, men forventet, sier keeper, Joacim Heier.

Joakim Heier

Daglig leder og keeper i Kvik Halden, Joacim Heier, sier at Molde ble for sterke.

Foto: NRK

Kvik Halden var for første gang siden 1937 videre til fjerde runde i fotballcupen. Men fjorårets cup- og seriemester, Molde Fotballklubb, ble for tøffe Halden-guttene på bortebane.

– Det er kjedelig, men det var som forventet, sier keeper og daglig leder i Kvik Halden Joacim Heier.

Kampen endte til slutt 3–0 til Molde. Det siste målet var selvmål av Kvik Haldens Ole Strømsborg.

Molde var rett og slett for gode, sier Heier.

– En ting er at de er et vesentlig bedre fotballag enn Kvik, men en annen ting er at de har med seg alle de ytre faktorene, sånn som at vi har stått opp tidlig i dag for å reise opp hit og har sittet på buss og fly. Vi er også på deres bane og deres underlag. Det er klart at det blir vanskelig da.

Dermed er cupeventyret over for Kvik Halden. Trener Glenn Ståhl er skuffet over kveldens prestasjon mot Molde.

– Vi er kanskje mest skuffet over at vi ikke klare å stå opp slik som vi hadde håpet. Vi møtte et godt lag og visste at vi behøvde å være på topp. Vi har ikke råd til å gi dem noe gratis, men gjør det på de to første målene, sier han.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bil skled av veien

    En bil har sklidd av veien på riksvei 188 ved Tune kirke i Sarpsborg. Det ser ut til at det ikke har oppstått personskader, skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

  • Kjørt til legevakt etter velt

    En 16 år gammel jente er kjørt til Halden legevakt etter at hun veltet på lett motorsykkelen sin. Bakgrunnen for velten skal være at hun forsøkte å kjøre unna en elg. Det skriver politiet på Twitter.