Følg NRK Østfolds valgsending direkte her

NRK Østfold sender direkte på radio og Nett-TV fra partienes valgvake i Moss.

NRK Østfold sender direkte fra valgnatta i Moss.

NRK Østfolds Trond Øyvind Karterud er programleder for radiosendingen direkte fra partienes valgvake i Moss.

Sammen med avisene i Østfold har NRK Østfold flyttet kontoret til Tivoli Amfi i Moss i kveld.

Fra Østfold-partienes valgvake i Moss skal vi sende direkte på både radio og Nett-TV – og oppdatere deg fortløpende på våre nettsider.

Radiosendingen kan du høre på NRK P1 eller i videovinduet over.

Valgvaken på Tivoli Amfi er et samarbeid mellom NRK Østfold og avisene i fylket.

– Dette er litt annerledes valgvake enn vi vanligvis er vant til som journalister, sier nyhetsredaktør i Moss Avis, Magne Henriksen.

– Seerne vil nok merke at de får et bedre produkt. Både fordi alle avisene og NRK er sammen om dette, og fordi alle kildene vil være samlet i samme lokale til slutt. Leserne, seerne og lytterne vil få et bedre sluttprodukt, legger han til.

Alle partiene er invitert til å delta på valgvaken, og alle bortsett fra Fremskrittspartiet stiller opp. Frp har valgt å ha en egen valgvake i Fredrikstad.

– Det kan bli litt action

Det er Trond Øyvind Karterud som er programleder for radiosendingen fra Moss.

– Vi starter klokken 20.03 og da kjører vi på NRK P1, og har i tillegg satt opp kameraer så vi kan vise frem sendingen på Nett-TV.

Sendingen kan sammenlignes med Dagsnytt 18. Ved å følge sendingen her på våre nettsider kan du både se og ikke minst høre de ferskeste reaksjonene så raskt resultatene starter å tikke inn.

– Det er en mulighet for at det kan bli litt action. Vi holder på til 01.30, så vi skal få med oss så mange reaksjoner som mulig, sier Karterud.

Her ankommer Høyres førstekandidat i Østfold Ingjerd Schou valgvaken:

Flertallet av partiene i Østfold holder valgvake i Tivoli Amfi i Moss. Her ankommer Høyre sin førstekandidat Ingjerd Schou.

Ingjerd Schou ankommer Tivoli Amfi og forteller om sine forhåpninger for kvelden.