Sammenligner FFK-stjerne med Tomas Brolin

Anders Grönhagen er svært imponert av lynvingen Tarik Elyounoussi. Nå sammenligner han unggutten med en av tidenes største svenske stjerner.

Tarik Elyounoussi
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Og FFK-treneren vet hva han snakker om. Grönhagen trente nemlig tomas Brolin i tre sesonger i perioden da svenske virkelig slo gjennom som fotballspiller, skriver Nettavisen.

- Ekstremt hurtig

- Jeg ser flere likheter mellom de to. Først og fremst på treningsiveren. Begge er med på alle treningene, og begge to var/er veldig ivrige på å lære mer, mener FFKs nye sjef overfor Nettavisen.

Nå mener FFK-treneren at Elyounoussi har muligheter til å få en like stor karriere som den svenske eks-stjernen.

- Han er meget følsom i sitt spill, og jeg er overhodet ikke overrasket over at Chelsea har vist interesse for ham. Jeg ville ikke hatt noen problemer med å anbefale ham. I tillegg har han en ekstrem hurtighet, sier han.

- Gode nok til topp 5

Elyounoussi selv ønsker minst mulig fokus rundt sin egen person.

- Jeg synes vi har gjort noen gode innkjøp i vinter, og synes spesielt det defensive i laget begynner å ta form. Vi har et mål om å bli blant de fire-fem beste, og jeg mener vi er gode nok til det, sier han.

19-åringen innrømmer at FFK ikke var godt nok trent på samme tid i fjor.

- Jeg føler meg i alle fall bedre trent nå enn det jeg var i februar i fjor, og jeg synes heller ikke resten av laget var godt nok trent i fjor. I tillegg er vi mer spillende og mer aggressive enn det vi var tidligere, forteller talentet, sier han.