NRK Meny
Trine Skei Grande taler til valgvaken
Foto: NRK

Venstre

Oppsummert

Venstre går i regjering med Framstegspartiet og Høgre. Samstundes har rykte om og hets av partileiar og kulturminister Trine Skei Grande fått stor merksemd.

 • Toldnæs ny Venstre-leder

  Petter N. Toldnæs fra Lillesand overtar ledelsen av Agder Venstre. Han overtar som fylkesleder etter Torunn Sandvand fra Kristiansand.

  Petter N. Toldnæs
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Savner Hans Antonsen

  Stortingsrepresentant Abid Raja (V) synes det er et stort tap at eks-Grimstad-ordfører Hans Antonsen meldte seg ut av Venstre da de gikk i regjeringsforhandlinger. – Jeg håper dere gjør alt for å få ham tilbake, sa han på årsmøtet i Agder Venstre.

  Abid Raja på Venstres fylkesårsmøte i Agder
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • – Bedre enn fryktet

  Torunn Sandvand, leder av Agder Venstre, sa ved åpningen av fylkesårsmøtet at regjeringssamarbeid med Frp og Høyre ikke var hennes førstevalg. – Men vi fikk en god politisk plattform, og jeg tror dette kan bli bedre enn mange av oss fryktet, sa hun.

  Torunn Sandvand, leder av Agder Venstre
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Melder seg ut av Venstre i protest

  306 personer har aktivt meldt seg ut av Venstre etter at partiet gikk inn i regjering med Høyre og Frp. Flere av dem føler seg lurte av ledelsen i partiet, skriver Aftenposten. Likevel opplever partiet en medlemsvekst etter regjeringssamarbeidet.

 • Venstres ledertrio ønsker gjenvalg

  Venstres valgkomité går inn for gjenvalg av partiets ledertrio med Trine Skei Grande og nestlederne Ola Elvestuen og Terje Breivik. Partiledelsen og medlemmer av sentralstyret og landsstyret velges på Venstres landsmøte i april.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no