Hopp til innhold
IMG_5222.jpg

Trafikkulykker i helga

Oppsummert

Det har vært flere trafikkulykker på norske veier i helga. På E16 i Voss er en kvinne i 20-årene fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien.

  • E6 åpnet etter trafikkulykke

    E6 i Sør-Trøndelag ble ryddet og åpnet for normal trafikk ca kl 19. En personbil veltet og tok fyr, men brannen ble raskt slukket av andre bilister. En person ble sendt til St. Olavs Hospital i Trondheim med luftambulanse.

  • Fløyet til sykehus etter bilulykke

    En kvinne er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim etter at en bil kjørte av vegen og begynte å brenne på E6. Føreren av bilen kom uskadd fra ulykka. Personbilen, som hadde tilhenger, kjørte av vegen på E6 mellom Ulsberg og Berkåk, melder politiet i Sør-Trøndelag.

  • Fem til sykehus etter ulykke

    Politiet mistenker en mann i 60-årene for fyllekjøring etter en kollisjon med en annen bil på Vestre Toten. Alle de fem involverte i ulykken er brakt til sykehuset på Gjøvik. Ingen skal være livstruende skadd.

  • Fem til sykehus etter bilulykke

    Fem personer er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en kollisjon i Vestre Toten. En mann, som var alene i den ene bilen, er mistenkt for promillekjøring. Det var fire unge personer i den andre bilen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no