Tom Petty fotografert på konsert i september
Foto: Amy Harris / AP

Tom Petty er død

Oppsummert

Tom Petty er død. Det opplyser familien til den amerikanske rockeartisten. Petty ble mandag sendt til sykehus etter at han ble funnet bevisstløs med hjertestans.

 • Tom Petty døde av overdose

  Årsaken til at rockeartisten Tom Petty døde høsten 2017 var en overdose, ifølge Pettys familie. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Tom Petty døde 2. oktober 2017. Hans død har inntil nå blitt forklart å være en hjertestans.

  FILE PHOTO: Singer Tom Petty and the Heartbreakers perform during the half time show at Super Bowl XLII in Glendale
  Foto: Jeff Haynes / Reuters
 • Pettys dødsårsak er ennå ikke kjent

  Obduksjonen av den avdøde artisten Tom Petty er ikke klar, melder rettsmedisineren i Los Angeles. Obduksjonen ble opprinnelig avsluttet tirsdag, men onsdag ble det klart at det er nødvendig med ytterligere undersøkelser for å fastslå dødsårsaken.

 • Dylan: – Vil aldri glemme ham

  Venn og tidligere bandkollega i Traveling Wilburys, Bob Dylan, sier det var knusende å høre om Pettys død. – Tom var en kjernekar. Han var en stor artist, full av lys, en venn, og jeg kommer aldri til å glemme ham, sa Dylan til Rolling Stone.

 • Familien: – Vi er knust

  – På vegne av familien til Tom Petty er vi knust når vi kunngjør dødsfallet til vår far, ektemann, bror, leder og venn Tom Petty, heter det i en uttalelse fra familien til rockeartisten.

 • Tom Petty (66) er død

  Det bekrefter familien, melder flere utenlandske nyhetsbyråer tirsdag morgen norsk tid. Petty ble i går sendt til sykehus etter at han ble funnet bevisstløs med hjertestans.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no