Samsung mobiltelefon
Foto: Ahn Young-joon / Ap

Samsung

 • Solid vekst for Samsung

  Samsungs nettofortjeneste økte med 26,4 prosent i fjerde kvartal i fjor sammenlignet med samme periode i 2019.

  – Fordi forbrukere brukte mer tid hjemme førte det til vekst i salg av produkter som fjernsyn og kjøleskap, sier James Kang i Euromonitor.

 • Samsungs fortjeneste til værs

  Elektronikk-giganten Samsungs nettofortjeneste skjøt i været med 48,8 prosent i tredje kvartal i år sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Forklaringen er delvis USAs omfattende sanksjoner mot Kina og Huawei.

 • Samsung-patriark Lee Kun-hee er død

  Styrelederen for Samsung Electronics, Lee Kun-hee, er død. Han ble 78 år, opplyser selskapet. Lee, som gjorde det sørkoreanske firmaet til en global teknologigigant, ble sengeliggende etter et hjerteinfarkt i 2014.

 • Samsung kastet ned fra mobiltronen

  Huawei har gått forbi Samsung og blitt verdens største leverandør av smarttelefoner, skriver DN. Årsaken er at koronapandemien har ført til et kraftig fall i salget av smarttelefoner utenfor Kina. Huawei solgte 55,8 millioner enheter i andre kvartal.

 • Minnekort ga oppsving for Samsung

  Etterspørselen etter minnekort sender Samsungs kvartalsresultat opp 7,3 prosent, opplyser den sørkoreanske teknologi-giganten torsdag. Selv om salget falt med 5,6 prosent, økte driftsoverskuddet med 23,48 prosent.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no