Christer Tromsdal utenfor Oslo tingrett for å vitne.
Foto: Morten Holm / SCANPIX

Rettssak mot Christer Tromsdal

Oppsummert

Forretningsmannen Christer Tromsdal er tiltalt for å ha hyret inn torpedoer for å skade eller drepe en tingrettsdommer i en straffesak i 2012. Rettssaken startet i Asker og Bærum tingrett 8. januar. Tromsdal nekter straffskyld.

 • Forklarte seg om torpedo-angrep

  Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset.

 • Tiltalt for å ha hyret torpedoer

  Forretningsmannen Christer Tromsdal er tiltalt for å ha hyret inn torpedoer for å skade eller drepe en tingrettsdommer i en straffesak i 2012. Politiet har Tromsdal og en annen person for motarbeiding av rettsvesenet, melder VG.

 • Tromsdal truet barn av vitner

  Politiet mener finansmannen Christer Tromsdal har truet vitner og barna til vitner i en sak som er under etterforskning. De hevder å ha funnet en falsk Facebook-profil som er brukt til dette. Tromsdal ble pågrepet på Sykehuset i Vestfold torsdag.

 • – Tromsdal bør bytte forsvarer

  Asker og Bærum politidistrikt har bedt tingretten om at Victoria Holmen fjernes som forsvarer for finansakrobat Christer Tromsdal. Det kom frem i forkant av fredagens fengslingsmøte. Årsaken er politiet mener advokaten lekker informasjon, skriver VG.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no