Hopp til innhold
Christer Tromsdal utenfor Oslo tingrett for å vitne.
Foto: Morten Holm / SCANPIX

Rettssak mot Christer Tromsdal

Oppsummert

Forretningsmannen Christer Tromsdal var tiltalt for å ha leid torpedoer for å skade eller drepe en tingrettsdommer i en straffesak i 2012. Tromsdal nektet straffskyld, og ble frikjent i tingretten, og senere også i lagmannsretten.

 • VG: Christer Tromsdal frikjent

  Finansmannen Christer Tromsdal (51) er frikjent for å ha hyret torpedoer for å skade en meddommer i en straffesak i 2012, melder VG. Det slår Borgarting lagmannsrett fast i en dom. Et tidligere gjengmedlem i 30-årene ble også frikjent.

 • Vil fengsle Tromsdal i elleve år

  Aktor ber om at den voldstiltalte finansmannen Christer Tromsdal (51) bør dømmes til elleve års fengsel. Han er tiltalt for å ha leid inn torpedoer for å skade en meddommer i en straffesak der han var tiltalt. Tromsdals forsvarer ber om frikjennelse.

 • Tromsdal risikerer 11 års fengsel

  Aktor ber om at den valdstiltalte finansmannen Christer Tromsdal vert fengsla i 11 år. Ankesaka mot Tromsdal går no i Borgarting lagmannsrett. Christer Tromsdal er tiltalt for å ha bestilt eit angrep på ein meddommar i ein rettssak.

 • Forklarte seg om torpedo-angrep

  Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no