ÅSTED: Etterforskere på stedet der en skytter angrep en gruppe politikere som trente baseball.
Foto: WIN MCNAMEE / AFP

Politiker skutt i Virginia

Oppsummert

Den amerikanske kongressmannen Steve Scalise er livstruende skadet etter at han og fire andre ble skutt under baseballtrening i Alexandria i Virginia i USA av en politisk motstander. Gjerningsmannen døde av skadene da politiet skjøt tilbake.

 • Tilstanden forverret for Scalise

  Den amerikanske politikeren Steve Scalise har blitt flyttet tilbake til intensivavdelingen på sykehuset han behandles på. Scalise ble kritisk skadet da en mann væpnet med et halvautomatisk våpen åpnet ild mot han og flere politikere i juni.

 • FBI: Attentatmann handlet alene

  Mannen som skjøt og såret kongressrepresentanten Steve Scalise i forrige uke, handlet alene, mener FBI. Sjefen for FBIs kontor i Washington, Tim Slater, sier også at gjerningsmannen ikke har "forbindelser til terrorisme".

 • Bedring - men fortsatt kritisk

  Tilstanden til den hardt sårede kongressmannen Steve Scalise har forbedret seg. Scalise ble såret da en mann skjøt ham på en baseballbane i delstaten Virginia onsdag. – Scalises status forblir kritisk, opplyser MedStar Washington Hospital Center.

 • Skutt politiker: Fortsatt kritisk

  Tilstanden til Steve Scalise, den republikanske kongressmannen som onsdag ble skutt, er fortsatt kritisk. Han gjennomgår fortsatt operasjoner og vil være innlagt på ubestemt tid, sier sykehuset til AP.

Det republikanske kongressmedlemmet Steve Scalise skal ha blitt skutt under en baseballtrening

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no