Politiaksjon Jømna
Foto: Anne Nesheim

Politiaksjon ved Jømna

Oppsummert

Politiet i Hedmark har ein aksjon på gang på Jømna sør for Elverum. Aksjonen vart sett i gang etter at politiet vart truga med våpen under ei ransaking søndag ettermiddag. Fleire politipatruljer deltek i aksjonen.

 • Vil fengsle mann som truet politiet

  Mannen som truet politiet med hagle i Elverum søndag er begjært varetektsfengslet. Mannen i 20-åra truet politiet med våpen da de ville ransake huset hans og stakk så av. Det utløste en stor væpnet aksjon og mannen ble pågrepet på Jømna noe senere.

 • Haglemann arrestert ved Elverum

  Mannen som truet to politifolk med det som trolig var en hagle søndag, er arrestert i Heradsbygda sør for Elverum, opplyser operasjonsledelsen i Innlandet politidistrikt til NRK. Mannen ble pågrepet uten dramatikk.

  Laster Twitter-innhold
 • Mann med hagle rømte fra politiet

  Mannen som truet to politifolk i et hus på Jømna sør for Elverum søndag ettermiddag, kom seg unna og kjører trolig en mørk grønn Volkswagen. Politiet tror han er bevæpnet med en hagle.

 • Væpnet aksjon på Jømna

  Innlandet politidistrikt har alt tilgjengelig mannskap rundt et hus på Jømna sør for Elverum etter at en mann i 20-årene truet to politifolk med våpen i ettermiddag da de skulle ransake et bolighus.

  Politiaksjon på Jømna
 • Mann forskanset i hus

  En mann har forskanset seg i et hus ved Jømna nær Elverum. Politiet har isolert huset og prøver å få kontakt med mannen som tidligere i dag truet politiet med våpen i forbindelse med en ransakelse. Les oppdatering av saken her.

Politiaksjon på Jømna

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no