Hopp til innhold
Peter A. Ruzicka ny konsernsjef i Orkla

Ny konsernsjef i Orkla

Oppsummert

 • Peter A. Ruzicka tiltrer som ny konsernsjef 10. februar 2014
 • Åge Korsvold varslet at han ville gå av i januar 2014.
 • Orkla er landets største privateide konsern med virksomhet i over 40 land innen forretningsområdene merkevarer, aluminium, materialer, tilknyttede selskaper og finansielle investeringer.
 • Ny Orkla-sjef: Må tilby gode varer og tjene penger

  Orklas nye konsernsjef Peter A. Ruzicka trakk under presentasjonen av lederskiftet fram selskapets satsning på sunne matvarer. – Vi må tilby kvalitetsvarer til en god pris for våre forbrukere, men også slik at vi som konsern kan tjene penger, sa Ruzicka på pressekonferansen.

 • Hagen om ny Orkla-sjef: Kjenner ham godt

  Styreleder Stein Erik Hagen for Orkla bekrefter at han har fått ansatt en konsernsjef som står ham tett. – Mange er klar over at jeg kjenner Peter ganske godt fra før. Så det er bra å få ham til Orkla. Han vil nå jobbe med vår største investering, og vi føler at pengene er i gode hender, sier Hagen om den nye konsernsjefen Peter A. Ruzicka.

 • Styreleder takker Korsvold

  – Jeg vil takke Åge Korsvold for den ekstraordinære innsatsen og kraften han har tilført Orkla i forbindelse med omstillingsprosessen. Korsvold har fullført den krevende og nødvendige restruktureringen i tråd med selskapets strategi, sier styreleder Stein Erik Hagen i Orkla i en pressemelding.

DIREKTE: Orkla ny konsernsjef

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no