NRK Meny
Hovedkontoret til Nav i Oslo.
Foto: Lise Åserud / NPK

Nav

 • Må i retten

  En 50 år gammel mann fra Evje er tiltalt for å ha svindlet NAV for nærmere 300.000 kroner. Mannen unnlot i flere år å opplyse om at han arbeidet for flere firmaer.

  illustrasjon
  Foto: NTB Tema
 • NAV-veileder dømt til samfunnsstraff

  En veileder hos NAV er dømt til 30 dager samfunnsstraff for å ha underslått penger som skulle gått til flyktninger som nylig har kommet til landet, melder Agderposten. Fra to ulike flyktninger underslo veilederen nærmere 35 000 kroner.

 • Nav bytter ut gamle dataprogrammer

  Nav bytter ut gamle dataprogrammer fra 1970-tallet. De som søker om fødselspenger kan nå få svar i løpet av sekunder, istedenfor uker og måneder. – Vi har gått fra at maskinen hjelper meg, til at jeg hjelper maskinen, sier saksbehandler Ulrik Pein.

 • NAV venter kostnadshopp i framtiden

  I 2060 har vi mer enn dobbelt så mange pensjonister, noe som gjør at NAV-utbetalingene øker med 20 til 90 milliarder kroner. Det viser nye prognoser fra NAV om fremtidens trygder og ytelser. Norge trenger altså mange flere innbyggere som jobber.

NAV-ansatte i Lillesand mener lederne som er anklaget for å ha datasnoket i deres mapper, burde ha vært permittert. Tre ledere i Lillesand vil i januar få vite om de får fortsette i sine lederjobber. De ansatte føler seg sveket.
Ledelsen i NAV Aust-Agder innrømmer at det er avslørt en ukultur i etaten. Sju ledere er tatt for å ha snoket om kollegaer. Tillitsvalgte sier flere ansatte føler seg krenket og er sykmeldt etter datasnoking.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no