NRK Meny
Letemannskap på Sotra
Foto: Therese Pisani / NRK

Leter etter 18-åring på Sotra

Oppsummert

En 18 år gammel mann er savnet etter å ha forsvunnet fra en utforkjøring på Sotra første nyttårsdag. Politiet søker nå etter en antatt omkommet person.

 • Avsluttar søk etter 18-åring

  Søndag vart det gjort nye søk under vatn etter 18-åringen som forsvann frå eit trafikkuhell på Sotra i Hordaland torsdag. Det blir førebels ikkje gjort nye søk etter den antatt omkomne mannen, ifølgje Bergens Tidende.

 • Søk etter 18-åring under vatn

  Det blir i dag søkt under vatn i eit forsøk på å finne 18-åringen som forsvann etter eit trafikkuhell på Sotra i Hordaland natt til torsdag. Politiet reknar med at han er omkomen.

 • 180 personar med i søket

  Til saman 180 personar har delteke i leitinga etter den sakna 18-åringen på Sotra. Blant dei 65 frivillige. Søket er innstillt for i dag, og vil bli tatt opp att søndag. Politiet seier dei no leitar etter ein antatt omkomen person.

  Storstilt leteaksjon med nesten 200 mann på Sotra etter savnet 18-åring. Samme ettermiddag ble leteaksjonen avsluttet.
 • Avsluttar leiting etter 18-åring

  Etter to dagar med søk, har politiet bestemt å avslutte leiteaksjonen etter den sakna 18-åringen på Sotra. – Vi avsluttar leitinga og går no over i ein fase der vi søker etter ein antatt omkomen person, seier operasjonsleiar Kjersti Eidsnes.

 • Leiteaksjonen på Sotra held fram

  Leitinga etter 18-åringen som har vore sakna på Sotra i Hordaland i to døgn held fram for fullt i dag. 18-åringen køyrde ein bil som hamna i vegkanten torsdag morgon, og sidan har ingen sett han.

Storstilt leteaksjon med nesten 200 mann på Sotra etter savnet 18-åring. Samme ettermiddag ble leteaksjonen avsluttet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no