Laster kart, vennligst vent...

Kvinne knivstukket på Ålgård

Oppsummert

En kvinne i 20-årene ligger livstruende skadet på sykehus i Stavanger etter knivstikking søndag morgen. Hennes samboer er siktet for drapsforsøk. Knivstikkingen skjedde på Ålgård ved Sandnes.

 • Dømt til åtte års forvaring

  En 21 år gammel mann er i Jæren tingrett dømt til åtte års forvaring for drapsforsøk, skriver Aftenbladet. Det var natt til 19. juni ifjor at mannen selv varslet politiet, som fant hans daværende samboer knivstukket og kritisk skadd på Opstad.

 • Varetektsfengslet i fire nye uker

  Den siktede i knivstikkingsaken på Ålgård i juni har samtykket til videre varetekt, skriver Gjesdalbuen. – Han vil gi politiet tid og ro til å etterforske saken for å få klarlagt hva som har skjedd. Det er fremdeles mye av politidokumentene som er klausulerte, og jeg har ikke samtykket til innsyn mot taushetsplikt. Det er derfor ikke mer jeg kan kommentere på det nåværende tidspunkt, sier mannens advokat, Åse Johnsen Drabløs, til avisen.

   Opstad på Ålgård
  Foto: Ronny Hjertås
 • Siktet for drapsforsøk mot samboer

  En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha stukket sin samboer flere ganger med kniv på Ålgård ved Sandnes. Han blir fremstilt for varetektsfengsling. Kvinnen ligger livstruende skadd på sykehus i Stavanger.

 • Samboer siktet for knivstikking

  En mann i 20-årene er siktet for grov kroppsskade etter at han skal ha stukket sin samboer flere ganger med kniv på Ålgård i Rogaland. Kvinnen ligger kritisk skadd på sykehus i Stavanger. Ifølge sykehuset er tilstanden hennes ustabil.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no