Husbrann i Lier
Foto: Vegard M. Aas / Presse 3.0

Husbrann på Lierstranda

Oppsummert

Tre hus brant på Lierstranda i Lier i Buskerud natt til søndag. Brannen starta i eit hus og spreia seg til to andre. To personar var først sakna og vart seinare funne døde.

 • Tekniske undersøkelser i dag

  I dag starter politiet opp de tekniske undersøkelsene etter brannen på Lierstranda natt til søndag. To personer omkom i den store brannen. De fleste avhør er gjort, men de to som måtte redde seg ut av den brennende leiligheten, er ennå ikke avhørt.

 • Ektepar i 50-årene omkom

  Politiet bekrefter at de omkomne i husbrannen i Lier er et ektepar i 50-årene. Begge to er registrert på adressen hvor de ble funnet. Politiet vil ikke frigi vedkommendes navn før de får bekreftet en sikker identitet.

 • Ønsker tips fra publikum

  – Det er kommet inn noen tips, men vi ber om at de som har vært i området forut for brannen og som kan ha sett eller hørt noe av betydning tar kontakt med oss. Det sier politiadvokat Jarle Vist om etterforskningen av dødsbrannen i Lier.

 • Foreldre omkom i Lier-brann

  – Vi har grunn til å tro at de omkomne er foreldrene i familien som bodde i huset. Det sier politiadvokat Jarle Vist i Sør-Øst Politidistrikt om husbrannen i Lier. De omkomne vil bli obdusert i løpet av dagen.

 • Undersøker branntomt i Lier

  Politiet vil i dag gå inn i brannruinene i Lier for å gjennomføre tekniske undersøkelser. Brannårsaken er fremdeles ukjent. – Vi er spente på hva de tekniske undersøkelsene vil avdekke, sier politiadvokat Jarle Vist i Sørøst politidistrikt til NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no