NRK Meny
Busskollisjon, Gjøvik
Foto: Elin Fossum / NRK

Glatte veier på Østlandet

Oppsummert

Storedeler av Østlandet har vært rammet av svært glatt føre, noe som har ført til flere uhell og forsinkelser i trafikken.

 • Glatte veier på Østlandet

  Politiet advarer mot svært glatte veier i distriktene rundt Oslo, noe som fører til mange uhell og forsinkelser i trafikken. Politiet ber folk kjøre forsiktig.

  Laster Twitter-innhold
 • Såpeglatte veier

  Også i dag er det såpeglatte veier flere steder på Østlandet. Politiet i Gudbrandsdalen har fått inn flere meldinger om is i veibanen de siste timene, og ber folk kjøre forsiktig.

  Laster Twitter-innhold
 • Svært glatte veier på Østlandet

  Det var speilblanke veier mange steder på Østlandet i morges. I Oppland og Hedmark er flere skolebusser innstilt på grunn av det vanskelige føret, og både drosjer og andre biler står fast flere steder. Politiet ber folk kjøre forsiktig.

  Laster Twitter-innhold
 • Måtte stengje E6 over Dovrefjell

  E6 over Dovrefjell vart stengt i kveld på grunn av vanskelege køyreforhold. Det har vore store problem i trafikken over heile austlandsområdet i dag på grunn av underkjølt regn. Problema har vore spesielt store i Hedmark og Oppland.

 • Innstiller skolebusser og drosjer

  De glatte veiene flere steder på Østlandet gjør at skolebussene i Oppland er innstilt, og Norges Taxiforbund anmoder alle drosjer som kjører i områder berørt av det underkjølte regnet, om å innstille kjøringen inntil videre.

En skolebuss veltet i Re tirsdag morgen.
Ny rapport fra Nordberg om glatte veier fra reporter Ingvild Edvardsen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no