Oslo tingrett fredag 9. februar
Foto: Ola Mjaaland / NRK

Dommer siktet for overgrepsbilder

Oppsummert

En dommer i Oslo tingrett er siktet av Kripos for å ha skaffet seg tilgang på bilder som viser seksuelle overgrep mot barn. Dommeren sluttet fredag umiddelbart i jobben, opplyser domstolsadministrasjonen

 • – Dommaren jobba med overgrepssaker

  Dommaren som er sikta for å ha hatt materiale som viser overgrep mot barn, har vore dommar i seks overgrepssaker. Det viser ein gjennomgang Oslo Tingrett har gjort. Dommaren nektar straffskuld og har slutta i jobben sin.

 • Vil ha granskning av overgrepssaker

  Oslo tingrett må granske overgrepssaker som er behandlet av dommeren som er siktet for besittelse av overgrepsmateriale, mener advokatfirmaet Barneadvokatene. Barneadvokatene har sendt brev til sorenskriveren i Oslo tingrett, Yngve Svendsen.

  Oslo tingrett fredag 9. februar
  Foto: Ola Mjaaland / NRK
 • Dommer siktet for overgrepsbilder

  En dommar i Oslo tingrett er siktet av Kripos for å ha skaffet seg tilgang på bilder som viser seksuelle overgrep mot barn. Dommeren sluttet fredag umiddelbart i jobben, opplyser domstolsadministrasjonen.

 • Tingrettsdommer i Oslo siktet

  En dommer ved Oslo tingrett er siktet for alvorlige lovbrudd. Han sa opp stillingen sin, og fikk det innvilget med øyeblikkelig virkning, opplyser Domstoladministrasjonen – som ikke ønsker å kommentere siktelsen eller etterforskningen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no