Hopp til innhold
Teknikere fra politiet er på stedet.
Foto: Malin Kjelstadli Korsnes / NRK

Dødsulykke i barnehage i Ålesund

Oppsummert

En fire år gammel gutt døde etter en ulykke i Blindheim barnehage i Ålesund 27.juni i fjor. Politiet etterforsker saken som en ulykke. Blindheim er en privat barnehage for barn opp til seks år.

  • Sak mot barnehagestyrer henlagt

    Siktelsen mot en barnehagestyrer ved Blindheim barnehage i Ålesund er henlagt. Det skjer etter at Riksadvokaten dropper saken. Fire år gamle Adrian døde i fjor sommer etter å ha fått en snor fra en barnehagesekk rundt halsen.

  • 4-åring døde - barnehage vedtar bot

    Blindheim barnehage i Ålesund vedtar forelegget på 50.000 kroner etter at en fire år gammel gutt mistet livet i barnehagen i fjor. Gutten ble funnet kvalt med en snor rundt halsen etter å ha vært uten tilsyn en halv time.

  • Politiet avsluttar etterforskinga

    Politiet er ferdig med etterforskinga etter at ein fire år gamal gut døydde i ein barnehage i Ålesund 27. juni i fjor. Saka er oversendt statsadvokaten som har ansvaret for den vidare behandlinga av saka.

Politiadvokat Gudrun Kalvatn om dødsfallet i Blindheim barnehage i Ålesund
En fire år gammel gutt mistet livet etter en ulykke i Blindheim barnehage i Ålesund i formiddag. Gutten ble sendt til sykehus etter ulykken, men for en halv time siden bekreftet politiet at barnet døde.
Foreldre som har barn i barnehagen er bedt om å hente barna sine.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no