Dette skjedde natt til 23. januar

• WHO berømmer Kina
• Brannfly savnet i Australia
• Zuccarello-scoring i seierskamp

Desinfiseringsvæske sprayes på gulvet på en togstasjon i Wuhan onsdag.

Desinfiseringsvæske sprayes på gulvet på en togstasjon i Wuhan onsdag.

Foto: AP

WHO berømmer Kina
Verdens helseorganisasjon (WHO) sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset.

Klokken to natt til torsdag ble all tog- og flytrafikk til og fra Wuhan innstilt, og det samme gjelder all kollektivtrafikk i byen. I tillegg ble langdistansebusser og ferjer ut av byen innstilt, meldte den statlige kringkasteren CCTV.

Brannfly savnet i Australia
Redningsmannskaper er på vei for å undersøke en mulig flystyrt. Et fly som deltar i slukkingsarbeid kan ha styrtet i Snowy Monaro i delstaten New South Wales.

Brannvesenet mistet kontakten med tankflyet, og mannskaper på bakken rapporterer at flyet kan ha styrtet.

Zuccarello-scoring i seierskamp
En oppvisning i koordinasjon fra Mats Zuccarello sørget for at Minnesota Wild hentet inn Detroit Red Wings og bidro til 4-2-seieren i NHL natt til torsdag.

I andre periode viste Mats Zuccarello sin gode øye-hånd-koordinasjon. Han skjøt først og slo til pucken på returen. Han traff den i lufta og satte den i mål.

Minnesota Wilds Jordan Greenway vartet opp med et backhandskudd og Wilds første scoring i kampen som endte med seier 4-2 over Detroit Red Wings.

Minnesota Wilds Jordan Greenway vartet opp med et backhandskudd og Wilds første scoring i kampen som endte med seier 4-2 over Detroit Red Wings

Foto: Jim Mone / AP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no