Hopp til innhold

Dette skjedde natt til 12. november

• Mann til sykehus etter mulig knivstikking i Bergen
• USA ber Saudi-Arabia straffe Khashoggis drapsmenn
• 31 bekreftet døde i brannene i California

Morgenpakke 12. november

Mann til sykehus etter knivstikking i Bergen
Politiet avhører en person som meldte inn en knivstikking på en hytte i Olsvik i Bergen i natt. En mann er sendt til sykehus med stikkskader.

– Både fornærmede og mistenkte er kjenninger av politiet. – Ingen er foreløpig pågrepet i saken, men vi ser etter flere menn i 20-årene som var til stede i leiligheten, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre i Vest politidistrikt til NRK.

Mannen skal ikke være livstruende skadd.

31 bekreftet døde i brannene i California
Antallet omkomne etter brannene i den amerikanske delstaten fortsetter å øke. I går kveld opplyste myndighetene at ytterligere seks personer er bekreftet omkommet etter brannene.

Totalt har 29 personer omkommet i den store brannen nord i California, samt to personer i Los Angeles.

Sheriff Korey Honea i Butte fylke, der byen Paradise ble utslettet i brannen, sier 228 personer er fortsatt ikke gjort rede for.

Skogbrannene i California

Skogbranner har ødelagt enorme områder i California.

Foto: Noah Berger / AP

USA ber Saudi-Arabia straffe Khashoggis drapsmenn
Utenriksminister Mike Pompeo sa i en telefonsamtale med kronprins Mohammed bin Salman sent i går kveld at USA vil holde de som sto bak drapet på Khashoggi ansvarlige.

Både drapet på journalisten og regimekritikeren Jamal Khashoggi og konflikten i Jemen var tema da USAs utenriksminister og Saudi-Arabias kronprins snakket sammen søndag.

Også da de møttes 16. oktober, oppfordret Pompeo Saudi-Arabia om å holde de som sto bak drapet på journalisten ansvarlige.

Mike Pompeo, Mohammed bin Salman

USAs utenriksminister Mike Pompeo og kronprins Mohammed bin Salman møttes 16. oktober i forbindelse med Jamal Khashoggis forsvinning. Også da de møttes sist, oppfordret Pompeo Saudi-Arabia om å holde de som sto bak drapet på journalisten ansvarlige.

Foto: Leah Mills / AP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no