Brann i Levanger
Foto: Tariq Alisubh / NRK

Branner i Trøndelag

 • Brann på Skogn

  Det brann i natt i eit bustadhus på Skogn. Huset er heilt utbrent innvending, opplyser politiet. Vedkommande som budde i huset kom seg ut og det er ikkje meldt om personskadar.

 • To lettere skadd etter brann

  En er lettere brannskadd og en har pustet inn røyk etter brannen i hytta i Røyrvik, de er nå på vei til Namsos sykehus. – Det er så langt ikke fare for spredning, opplyser Solfrid Lægdheim i politiet til NRK. Politiet er på vei til stedet.

 • Forebygger spredning

  Brannvesenet er framme ved hytta i Røyrvik som nå har brent ned til grunnen. Det er ei tømmerhytte og to uthus som er brent ned. Brann konsentrerer seg nå om å forebygge spredning til terreng, opplyser Morten Brøndbo i 110-sentralen til NRK.

 • To personer til sykehus

  To personer blir kjørt til Namsos sykehus for behandling av brannskader etter en brann i en hytte ved Storgollomsvatnet i Røyrvik. Brannvesenet er på vei. Uthuset ved hytten skal være nedbrent mens hytten er i fyr, men det skal ikke være fare for spredning,

 • To personer til sykehus etter brann

  To personer blir kjørt til Namsos sykehus for behandling av brannskader etter en brann på en hytte i Røyrvik. Brannvesenet er snart på stedet. Uthus er nedbrent og hytten står i fyr. Det skal ikke være spredningsfare, opplyser politiet på Twitter.

  Laster Twitter-innhold
Det begynte å brenne i en leilighet i Levanger, men mannen som hadde bodd der hadde flyttet ut. Det var etter hvert ikke fare for spredning.
Evakuerte naboer om brannen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no