Brann i Levanger
Foto: Tariq Alisubh / NRK

Branner i Trøndelag

 • Kontroll på brann på Leangen

  Brannmannskap har nå kontroll på brannen i et industriområde på Leangen i Trondheim. Bygget luftes ut. De evakuerte blir tatt hånd om av arbeidsgiver. Politiet vil gjøre avhør og oppretter sak, skriver Trøndelag politidistrikt på Twitter.

 • Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

  Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd. Brannmannskap jobber fortsatt på stedet, opplyser operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved Trøndelag politidistrikt til NRK. Det skal ikke være fare for spredning.

  Brannmannskap utanfor bygget der det brann på Leangen i Trondheim.
  Foto: Anders Werner Øfsti / NRK
 • Kontroll på gressbrann i Steinkjer

  Brannvesenet er ved åkeren som brenner i Steinkjer og jobber med å slukke gressbrannen. Totalt skal 18 kunder vere uten strøm som følge av at en høyspentlinje har falt ned på stedet. Det aktuelle området ligger sør for Mære kirke, skriver Trønder-Avisa. Brannmannskap har kontroll på brannen, opplyser Trøndelag politidistrikt.

 • Åkerbrann i Steinkjer

  Politiet har fått melding om en brann i en åker i Sparbu i Steinkjer, som skal være forårsaket av en høyspentlinje. Omfanget av brannen er fortsatt uvisst. Mannskap fra politi og brann er på vei til stedet

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no