Hopp til innhold
Brann i trehusbebyggelse i Risør
Foto: Leif Dalen / NRK

Brann i Risør

Oppsummert

Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen i Risør sentrum i Agder. Det var full fyr i tre hus onsdag morgen, og et titalls personer er evakuert. Det er ikke meldt om savnede eller skadde.. Brannårsaken er så langt ikke kjent.

 • – Hele byen er preget

  21 personer ble evakuert etter brannen i Risør i dag. Ordfører Per Kristian Lunden sier situasjonen var skremmende og at mange er preget.

 • Tre familier uten hus etter brann

  Tre familier ble husløse etter en storbrann trehusbebyggelsen i Risør i sentrum i dag tidlig. Rundt 21 personer ble evakuert, og noen av byens eldste hus gikk tapt i brannen.

 • Reddet av varmesøkende kamera

  Det var varmesøkende kamera som varslet om brannen i Risør. Trehusbyen har et omfattende system med kamera som registrerer høy varme. – På denne måten har vi unngått at dette ble en bybrann, sier Rune Vårdal Paulsen i Østre Agder Brannvesen.

 • Begynner å få kontroll på brann

  Det er ikke lenger umiddelbar fare for videre spredning av brannen i Risør sentrum, opplyser politiet. Tre hus sto tidligere onsdag morgen i full fyr. Ingen er meldt savnet eller skadet etter brannen. Et titalls personer er evakuert.

Det brenner i 3 hus i Risør sentrum

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no