Brann på Vålerenga i Oslo
Foto: Torunn Grymer / NRK

Brann i Oslo

Oppsummert

Fleire brannar i Oslo natt til søndag. Det kom kraftig svart røyk i Oslo i kveld etter at det begynte å brenne i bygningsmateriale ved Jordal Amfi. Brannen var synleg på lang avstand.

 • Til sjukehus etter brann i Oslo

  Ei kvinne i 50-åra er sendt til sjukehus etter ein brann i ein leilegheit på Marienlyst i Oslo. Det var mykje røyk i bustaden då brannvesenet kom til staden. Brannen er no sløkt, og ingen andre var i leilegheita.

 • Til sykehus etter brann

  En kvinne i 50-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter at det begynte å brenne i en leilighet i Kirkeveien på Majorstuen i Oslo Brannen er nå slukket. Brannvesenet har søkt gjennom leiligheten, men det var ingen flere personer inne.

 • Brann på Marienlyst i Oslo

  Brannvesenet er til stades i Kirkeveien ved Marienlyst i Oslo, der det er meldt om brann i ein bustad. Dette er tredje brann på under eit døgn i Oslo. I tillegg er ein sakna i ein brann på Nannestad og to er døde etter at fleire hus brann på Lier.

 • – Ingen sammenheng mellom brannene

  Politiet ser ingen sammenheng mellom de to påsatte brannen i Oslo det siste døgnet. I går kveld brant det kraftig ved Jordal Amfi, og i natt brant det i en boligblokk på Tveita. Politiet har avhørt vitner, men ingen er pågrepet for noen av brannene.

 • Påsett brann i høgblokk på Tveita

  Ein brann i ei blokk på Tveita i Oslo er truleg påsett, seier brannvesenet. Ingen personar vart skadde. Dette skjedde berre få kilometer frå ein annan brann på Jordal tidlegare på kvelden. Brannvesenet meiner begge brannane er påsett.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no