NRK Meny
Bilbrann i Herslebs Gate
Foto: Leser

Bilbranner i Oslo

Oppsummert

18 biler har brent i elleve forskjellige branner i Oslo siden 29. mai. Politiet undersøker om brannene har sammenheng med hverandre. Lørdag offentliggjorde politiet at de har pågrepet en 20-åring for en bilbrann på Vestli 9. juni.

 • Brann i to biler på Etterstad

  Det brenner i to biler på Etterstadsletta i Oslo. Nødetater er på vei til stedet, skriver operasjonssentralen i Oslo på Twitter. Klokken 03.25 melder politiet at brannen er slukket, og at de foreløpig ikke har opplysninger om hvordan brannen startet.

  Laster Twitter-innhold
 • Bilbrann i Oslo

  Politiet i Oslo tror noen tente på bilen som ble skadd i brann ved Grorud togstasjon natt til onsdag. Ved 1.30-tiden meldte politiet at en bil sto i full fyr ved stasjonen. Litt over et kvarter senere, ble det meldt at brannen var slukket.

 • Løslater siktet for bilbrann

  Politiet valgte lørdag kveld å løslate mannen som er siktet i forbindelse med en bilbrann på Vestli i Oslo tidligere denne måneden, melder NTB.

 • Nekter for å ha tent på bil i Oslo

  Mannen som er siktet for å ha tent på en bil på Vestli i Oslo tidligere denne måneden, erkjenner ikke straffskyld, opplyser Oslo politidistrikt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no