Bilbrann i Herslebs Gate
Foto: Leser

Bilbranner i Oslo

 • Fire personer pågrepet

  Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver de på Twitter. Det var i 04.00-tiden natt til mandag at nødetatene måtte rykke ut til en mistenkelig bilbrann på Oslos vestkant.

 • Mistenker at bilbrann var påsatt

  Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen.

 • Bilbrann på Hovseter i Oslo

  I Oslo har nødetatene rykket ut etter mange meldinger om en brann i en bil på Hovseter i den vestlige delen av byen. Flere har hørt en bil kjøre raskt fra stedet like før det tok fyr. Politiet fikk melding om brannen ved 4-tiden i natt.

 • Mistenker brannstiftelse

  Politiet har mistanke om brannstiftelse, etter at tre biler ble totalskadd i brann på Furuset i Oslo, natt til søndag. De tre bilene sto ved siden av hverandre på en parkeringsplass. Politiet ble varslet om brannene klokka 0.37.

 • Tre biler totalskadd etter brann

  Tre biler er totalskadd etter brannen i Jerikoveien på Furuset i Oslo, natt til søndag. – Vi jobber med avhør av personer som er i området, samt innhenting av andre spor, skriver polittiet på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no