Påkjørsel i Åkrehamn sentrum
Foto: Thomas Halleland / NRK

Barn påkjørt på Karmøy

Oppsummert

To jenter er sendt til sykehus i Haugesund etter å ha blitt påkjørt på Karmøy i Rogaland. Skadeomfanget til de to er ukjent, opplyser Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

 • Moderate skader etter påkjørsel

  De to jentene som ble påkjørt på Karmøy i ettermiddag skal ikke være livstruende skadd, ifølge Helse Fonna. Den ene jenta er lettere skadd og den andre har moderate skader. De to jentene er henholdsvis 3 og 5 år gamle.

 • – Kastet i lufta etter påkjørsel

  Politiet har sikret kameraovervåking som viser ulykkesstedet der to jenter ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Karmøy. – En video viser at jentene ble kastet flere meter, anslagsvis rundt ti meter, bortover før de stanset, sier politiet.

 • – Kjørte på barna i fotgjengerfelt

  De to jentene som ble påkjørt på Karmøy skulle krysse fotgjengerfeltet, ifølge politiet. – Foreløpig undersøkelse indikerer at uhellet inntraff i/ved/på fotgjengerovergang, og at bilen ikke stoppet for de som krysset, opplyser politiet.

 • To jenter til sykehus

  To jenter er sendt til sykehus i Haugesund med ukjent skadeomfang etter å ha blitt påkjørt på Karmøy, opplyser politiet i en pressemelding. Uhellet skjedde vis a vis en Elkjøp-butikk. En kvinnelig sjåfør blir tatt hånd om helsepersonell på stedet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no