NRK Meny
Bussangrep i Karachi i Pakistan
Foto: ARY/DAWN TV

Angrep på buss i Karachi

Oppsummert

43 er drept og 13 skadet i et angrep mot en buss i Karachi i Pakistan. Angrepet skjedde i bydelen Safoora Chowk. En voldelig ekstremistgruppe som kaller seg Jundullah, med forbindelse til den pakistanske delen av Taliban, har tatt på seg ansvaret.

 • 17 opprørere drept i Pakistan

  Pakistanske luftstyrker har tatt livet av minst 17 opprørere på grensa mot Afghanistan, opplyser sikkerhetskilder til AFP. Angrepet skjer to dager etter at 45 personer fra den sjiamuslimske minoriteten Ismaili ble drept på en buss i Karachi.

 • IS hevder å stå bak bussangrep

  Den selverklærte Islamske Staten (IS) hevder å stå bak bussangrepet i Karachi i Pakistan, som tok livet av 43 personer, melder AFP. Ekstremistgruppen Jundullah, har også tatt på seg ansvaret tidligere.

 • 43 døde etter bussangrep

  43 personer ble drept og 13 skadd i bussmassakren i Karachi, sier pakistansk politi. En voldelig ekstremistgruppe som kaller seg Jundullah, og som har en forbindelse til den pakistanske delen av Taliban, har tatt på seg ansvaret.

 • – Minst 60 om bord i bussen

  Minst 60 personer var om bord i bussen, som ble angrepet av væpnede personer på motorsykler i Karachi i dag. – Bussen har en kapasitet på 52 personar, men den var overfylt, sier politiet.

  Buss angrepet i Karachi i Pakistan
  Foto: GBAPTN 

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no