Abu Sayyaf

 • Abu Sayyaf-leder drept

  Filippinske sikkerhetsstyrker har tatt livet av en Abu Sayyaf-topp som mistenkes for å stå bak likvideringen av to canadiere og en tysker. Muammar Askali var blant seks opprørere som ble drept i en skuddveksling tirsdag, sier general Eduardo Ano.

 • Tysk gissel drept av Abu Sayyaf

  En tysker som har vært holdt som gissel hos ytterliggående islamister på Filippinene, skal være halshogd. Det er sendt ut en video av det angivelige drapet.

 • Abu Sayyaf har sett fri gislar

  Abu Sayyaf-geriljaen på Filippinane har sett fri to sjøfolk som vart tatt som gislar for tre månader sidan. Dei to mennene er frå Sør-Korea og Filippinane og vart bortførte frå eit lasteskip i oktober. Det er ikkje kjent om det er betalt løysepengar.

 • Abu Sayyaf viser fram tysk gissel

  Islamistggruppa Abu Sayyaf på Filippinene har lagt ut en video med krav om løsepenger for tyske Jürgen Kantner de holder som gissel. Han ble bortføt fra en yacht 5. november i Tawi-Tawu-provinsen. Kona Sabine ble funnet drept i båten.

 • Abu Sayyaf har bortført sjøfolk

  Abu Sayyaf-geriljaen på Filippinene har bortført fem malaysiske sjøfolk fra en taubåt utenfor Borneo, ifølge politiet i Malaysia. Den islamistiske geriljagruppen har stått bak mange kidnappinger og holder fortsatt Kjartan Sekkingstad fanget.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no