Vi lager RedaksjonEN og I kveld

Redaksjon EN og det nye programmet I kveld lages av de samme menneskene, som sitter i én og samme redaksjon.

Både journalistene og de andre faggruppene som er representert har mange års erfaring både fra NRK og andre medier.

Hilde Løchen er redaksjonssjef for I kveld og Redaksjon EN, og i tillegg også for Urix.

Marianne Rustad Karlsen
Foto: Tonje Bergmo / NRK

Marianne Rustad Carlsen

Vaktsjef som har jobbet i Redaksjon EN siden programmet startet. Hun har fjorten års erfaring fra NRK. Blant annet som Dagsrevy-reporter for NRK sitt nyhetsflaggskip. Hun var med som reporter for Anne Grosvold da Redaksjon 21 ble startet og har også jobbet i perioder for Sommeråpent og som reporter for Lørdagsrevyen. Hun har også jobbet som reporter i Valg Redaksjonen. Marianne er utdannet journalist fra England. Før hun kom til NRK Dagsrevyen jobbet hun for NRK Østlandssendingen, Aftenposten, Asker og Bærums Budstikke, Vestfold Arbeiderblad og Det Nye.

Kanneth Simensen
Foto: Tonje Bergmo / NRK

Kenneth Simensen

Kenneth Simensen er et kjent navn for mange av Dagsrevyens seere, og nå er han vaktsjef i Redaksjon EN. Simensen har lang fartstid i NRK. Han begynte som journalist i Dagsnytt radio i 1975, var innom Sportsrevyen, og har siden 1984 arbeidet i Dagsrevyen i flere funksjoner, blant annet som nyhetssjef. Han er også tilknyttet politisk redaksjon. Hans journalistiske løpebane startet i Fredrikstadsavisa Demokraten i 1965, senere Oppland Arbeiderblad og Telemark Arbeiderblad.

Hanna Thorsen

Vaktsjefen for I kveld har en cand. mag. med sosiologi, filmvitenskap og medievitenskap. Thorsen har jobbet i Petre, NRK2 og P4. Hun kom til Dagsnytt i januar 1998 og jobbet der som avvikler og reporter. Etter hvert fikk hun jobben som produsent for Ukeslutt og Dagsnytt 18 og som programleder for Søndagsavisa. Hun har tidligere jobbet som reporter i Redaksjon EN, Standpunkt og Dagsrevyen.

Kjell Einar Skrede
Foto: Tonje Bergmo / NRK

Kjell Einar Skrede

Kjell Einar Skrede er I kvelds andre vaktsjef, og han har også lang fartstid i NRK, hvor han har vært siden 1994. Han jobbet først noen måneder i «Her og Nå» i Trondheim, før han kom til Marienlyst høsten 1994. Først jobbet han i Dagsnytt, deretter i Kulturavdelinga (Kulturnytt og Kulturbeitet) i noen måneder. Han jobbet nesten et år i WOK i P2 og har til sammen jobbet nesten 10 år i Magasin Radio. Her har han vært produsent, programleder og reporter i Ukeslutt, produsent og reporter i Dagsnytt 18 og produsent og reporter i Søndagsavisa. Kjell Einar Skrede har norsk mellomfag og to år på medielinja i Volda. Han kom til Redaksjon EN i mars 2007.

Svein Torgersen
Foto: Tonje Bergmo / NRK

Svein Torgersen

Svein Torgersen var den første som «rappet» introer i Dagsrevyen. Sannsynligvis også den siste. Han begynte sin karriere som journalist i Hamar Arbeiderblad hvor han jobbet i fem år. Etter det begynte han i NRK og har nesten utelukkende vært her siden. Han jobbet i Dagsnytt og Ukeslutt i ni år. Har vært reporter og programleder i Dagsrevyen i 11 år. Han var både programleder og programsjef i P4 fra 94 – 98, tok en svipptur innom TV2 og Rikets Tilstand i to år, før han heldigvis kom tilbake til oss i NRK. Her er han reporter i Redaksjon EN.

Kari Sunde
Foto: Tonje Bergmo / NRK

Kari Sunde

Kari jobber som script- og produksjonsleder i Magasinet-redaksjonen. Sunde har jobbet i Dagsrevyen siden høsten 1979, men hadde forskjellige sommer- og ferievikarjobber i Fjernsynet før den tid. Hun tok NRKs scriptkurs i 1990/91, og har vært tilknyttet Dagsrevyen i forskjellige sammenhenger som script/produksjonsleder. Hun jobbet tre år i Redaksjon 21, og har vært i Redaksjon EN siden programmet startet. Bakgrunn forøvrig: sekretærkurs fra Treiders handelsskole, cand.mag. fra 1976 med fagene fransk, norsk og litteraturkunnskap ved UiO.

Eirik Berg
Foto: Tonje Bergmo / NRK

Eirik Berg

Denne hedmarkingen har jobbet som reporter og researcher for Redaksjon EN og Standpunkt siden april 2006. Han er utdannet lærer og har grunnfag i mediekunnskap. Eirik Berg ble ansatt ved NRK Hedmark i 1986, hvor han jobbet til 2002. Der jobbet han som vaktsjef radio/TV, programleder radio, programleder i Norge Rundt i 1992, årsverk i P2 1989 og reporter i Østnytt, som er den regionale tv-sendinga for Hedmark og Oppland. Fra 2002 jobbet han som reporter i Dagsrevyen og TV-sporten.

Ida T. Dahlback

Ida T. Dahlback startet sin journalistiske karriere i Fredriksstad Blad, der hun jobbet både med nyheter og kultur i fem år. Hun har jobbet som radio- og TV-reporter i NRK Østfold. Sommeren 2007 fullførte hun en bachelorgrad i journalistikk ved Høgskulen i Volda. Hun begynte i Dagsrevyen i februar 2007, og har vært reporter for innenriks og NRK2 siden det. Nå er hun blitt reporter for I kveld.

Viggo Johansen

Christian Strand

Alle foto: Tonje Bergmo

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger