Synsk Märtha starter engleskole

Prinsesse Märtha Louise står fram som synsk, og hevder hun har hatt overnaturlige evner siden barndommen.

Märtha Louise
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Nå starter hun en alternativ skole, der man kan lære kunsten å komme i kontakt med engler.

Diskuter: Märtha Louises alternative skole

Skolen heter Astarte Education, og tilbyr et treårig kurs der man blir opplært i blant annet "reading", "healing" og "berøring". Utdannelsen koster 24.000 kroner i året.

Prinsessen har startet opp skolen sammen med Elisabeth Samnøy, som bekrefter samarbeidet overfor NTB. Nettsiden er registrert i Märtha Louises navn.

Kurset har oppstart 16. august, men skolen har ikke funnet et lokale ennå.

- Vi i Astarte Education vet at det er et kurslokale som venter på oss. Det har bare ikke funnet oss ennå, står det på skolens nettside.

Kommuniserer med hester

Märtha Louise forteller videre om sine evner som synsk på skolens nettside.

– Jeg lærte å systematisere sanseinntrykkene til å lese andre og gjennom hestene lærte jeg å kommunisere med dyrene på et dypere nivå. Det var mens jeg holdt på hestene at jeg opptok kontakten med englene. Jeg har i senere tid skjønt verdien av denne enorme gaven og vil gjerne dele den med andre, kanskje nettopp med deg? sier Märtha Louise på skolens nettside.

Hun sier hun alltid har vært interessert i alternative behandlingsformer.

- Jeg husker særlig en gang jeg traff en fremmed dame da jeg var liten. Jeg gikk bort til henne og sa at hun ikke trengte å være lei seg for mannen sin, det går nok bra med dere. Damen fikk hakeslepp og lurte på hvem det var som hadde sagt dette til meg. Det ble stor oppstandelse, og mange redde voksne, for det var jo ingen som ville at hun skulle tro det var dem som hadde sladret, skriver prinsessen på nettsiden.

Prinsessen er allerede utdannet fysioterapeut. Hun er også terapeut i Rosenmetoden, og har tatt utdannelsen ved "Holistisk Akademi".

Ekstern lenke: Astarte Education

Lyspunkt

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger