NRK Meny
Normal

Tror ikke på gjennombrudd i Bislettsaken før helgen

Nesten to uker etter det brutale drapet på Bislett i Oslo, har politiet fortsatt problemer med å få hull på det kriminelle miljøet som knyttes til saken.

Blomster, kort og lys er lagt ned der Einar Opsahl ble drept

TILFELDIG OFFER: Einar Opsahl fra Asker var på byen i Oslo med venner da han ble skutt i tinningen og drept. Politiet jakter fortsatt på gjerningsmannen.

Foto: Kristin Granbo / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde opplyser til NRK.no at politiet jobber med flere ulike spor, men at det ikke er gjort endringer når det gjelder siktelser.

– Vi kommer stadig videre, men ingen pågripelse er nært forstående. Vi har ikke tro på gjennombrudd i saken før helgen. Vi har problemer med å få hull på miljøet, sier Rohde til NRK torsdag.

– Ingen av siktelsene i selve narkotikasaken har blitt utvidet, opplyser etterforskningssjef John Roger Lund ved seksjon for organisert kriminalitet i Oslo-politiet til NRK.

Har du tips om denne saken ? Kontakt oss!

Norskasiatisk kriminelt miljø

Tirsdag ble det kjent at politiet har fått kontakt med ytterligere to personer som var etterlyst i forbindelse med drapssaken. Disse to har fortsatt status som vitner, ifølge Rohde.

Førstkommende lørdag er det to uker siden Einar Opsahl (35) fra Asker ble brutalt skutt og drept ved en drosjeholdeplass i Pilestredet på Bislett. Selv om politiet følger flere konkrete spor har drapet fortsatt status som uoppklart.

Kort tid etter drapet siktet politiet åtte personer i et norskasiatisk kriminelt miljø for narkotikaforbrytelser.

Etterforskerne tror noen av disse sitter på opplysninger om gjerningsmannen, men til tross for flere lange avhør denne uken, har politiet problemer med å få personene til å snakke, får NRK opplyst.

Tilfeldig offer

Einar Opsahl ble onsdag bisatt fra en fullsatt kirke i Asker.

Den livsglade 35-åringen var på byen med kollegaer da han kom i kontakt med en person i en bil ved drosjeholdeplassen.

Kort tid etter kom nok en bil til stedet. Én av personene i denne bilen gikk ut og skjøt Opsahl i tinningen. Politiet tror 35-åringen avbrøt noe han ikke skulle sett, og dermed ble et tilfeldig offer.

Politiet i Oslo er fortsatt interessert i tips fra publikum i saken. Personer med relevante opplysninger bes om å ta kontakt på telefon 02800.

Bakgrunn: Mann skutt og drept på Bislett

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger