NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

Tre personer er skutt og drept i Tyskland, Israels visestatsminister trekker seg, og på Voss har de verste vannmassene gitt seg.

Dette skjedde natt til 21. desember

Tre drept i Tyskland

Tre personer ble funnet skutt og drept i byen Bayreuth nord i den tyske delstaten Bayern. Ytterligere én person ble funnet såret i nærheten av likene. De drepte menneskene lå like ved et parkert kjøretøy, opplyser tysk politi til nyhetsbyrået DPA. Avisen Bild skriver at drapene skal ha skjedd som følge av et sjalusidrama. Ofrene er ifølge avisen en far, hans datter og hennes nye kjæreste. Den sårede personen er angivelig kvinnens tidligere kjæreste.

Det verste er over på Voss

Flommen på Voss kulminerte sannsynligvis i løpet av natten, ifølge NVE. Søndag kveld ble flomvarselet økt til høyeste nivå, og kommunen satt krisestab. Det ble også iverksatt berging av verdier i kommunale bygninger. Like etter midnatt sa NVEs regiondirektør i Hordaland, Brigt Samdal, at flommen ville kulminere i løpet av natten. Ifølge deres prognoser skal det ha toppet seg i nattetimene, og vannet vil trekke seg tilbake i løpet av dagen i dag.

Israels viseminister trekker seg

Israels visestatsminister, Silvan Shalom, trekker seg fra alle politiske verv på grunn av anklager om seksuell trakassering. Statsminister Benjamin Netanyahu mister dermed en av sine mest erfarne ministre og partifeller. Shalom var både innenriksminister og visestatsminister i landet, men trekker seg på grunn av en rekke artikler og påstander om uanstendig oppførsel og at han skal ha forsøkt å presse kvinner til sex.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger