Britiske Iain Stuart (41) omkom i styrten

Familiefaren Iain Stuart (41) fra Skottland er en av de omkomne i helikopterstyrten.

Iain Stuart (41) omkom i helikopterkrasjet

«TOPP FYR»: Slik beskrives skotske Iain Stuart (41) på sosiale medier. Her med kona Amy. De har ifølge britiske medier vært sammen siden ungdomstiden.

Foto: Privat

Hans kone og to barn sitter kun igjen med minnene, etter at skotske Iain Stuart (41) døde i helikopterstyrten fredag.

Stuart jobbet for Halliburton, i likhet med tre andre av de totalt 13 omkomne.

– Vi som familie er sønderknust etter tapet av Iain i den tragiske helikopterulykken i Norge. Ian var en kjærlig ektemann og en hengiven far til sin to barn, og som familie er vi knust. Han var en omsorgsfull sønn, bror, og en venn for mange, skriver familien i en uttalelse.

Videre står det at familien setter stor pris på all støtte og gode tanker, men ber om respekt for familiens privatliv i den vanskelige og triste tiden.

Golfglad

Iain Stuart var fra den lille byen Laurencekirk i Aberdeenshire. I britiske medier omtaler de familiefaren som en golfglad mann.

I går markerte Brechin Golf Club ulykken, ved å flagge på halv stang.

– Han var et veldig populært medlem av klubben og våre tanker går til hans familie og venner i denne vanskelige tiden, sier Stephen Rennie, daglig leder i golfklubben, til Daily star.

På sosiale medier har datteren lagt ut en kollasj med bilder av familien på fire. I kommentarfeltet blir Stuart beskrevet med ord som «alltid en gentleman» og «en topp fyr».

Ifølge skotske Daily Record hadde den Iain og kona Amy vært kjærester siden ungdomstiden. Avisen skriver at mannens far er på vei til Norge for å identifisere sønnen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger