Hopp til innhold

Alle vil være Carrie

I dag var det på tide å plukke frem Louis Vuitton-vesken og Manolo Blahnik-skoene og på nytt bli med ut i New Yorks gater i Oslo. Det var Norges premiere på ”Sex and the City the Movie”.

Sex and the City-premiere i Oslo
Foto: Kristian Aanensen / NRK

- Jeg tror alle vil være Carrie, jeg vil også være Carrie sier Synne Vindal før premieren, og hun får støtte av sin venninne Vibeke Himberg-Larsen.

- Jeg føler meg som en liten Carrie, men man kan jo identifisere seg med alle i serien, sier Himberg Larsen.

SE VIDEO: Sexy jentefest i Oslo

 Vibeke Himberg (V), Kathinka Berg og Synne Vindal gleder seg til premiere.

Vibeke Himberg (V), Kathinka Berg og Synne Vindal gleder seg til premiere.

Foto: Helge Carlsen / NRK

Les også: - Fetisjistisk og moteporno

På Klingeberg kino i Oslo hadde filmimportøren invitert til storstilt jentefest med godt over 400 kjente og ukjente jenter.

- En av årets store filmer

Filmen om jentene fra «Sex and the City» er en av sommerens mest omtalte filmer, og markedsføres nå massivt i Norge. I Oslo har SF Norge i samarbeid med mediebyrået Red Media Consulting blant annet dekorert 20 taxier i gule New York-farger, for å skape den rette stemningen for fansen.

- Dette blir en av de store filmene i 2008 og vi har investert mye i markedsføringen av denne filmen, forteller markedssjef i SF Norge Janne Holmboe til NRK.

Hun kan fortelle at pågangen fra firmaer som ville være med på en del av lanseringen begynte allerede i november og det er over 30 000 forhåndssolgte billetter til filmen. Ett tall man sjelden opplever i Norge.

Stor jentefest

- Jeg bryr meg ikke om hva anmelderne mener, jeg likte serien og kommer helt sikkert til å like filmen også, sier en spent Linda Bailey som var en av de inviterte.

Marianne Aulie på Sex and the City-premiere

Marianne Aulie på Sex and the City-premiere.

Foto: Kristian Aanensen / NRK
Mira Craig og Maria Haukaas Storeng

Mira Craig og Maria Haukaas Storeng på firhjuling.

Foto: Kristian Aanensen / NRK

Det var et massivt presseoppbud utenfor Klingeberg kino, og det som kunne krype og gå av norske kjendisjenter var til stede. Marianne Aulie viste seg frem og Maria Craig kom susende inn på en firhjuling med Grand Prix deltaker Maria Haukaas Storeng på slep.

Og etter filmen ventet en stor fest på alle de inviterte, og da kan det hende noen ble carried away.

AKTUELT NÅ